2789
عنوان

فستینگ ❤😆

276 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها من دو روزه که رژیم فستینگ میگیرم . و امروز روز سوم هست از ساعت چهار شروع میشه 🤍 واقعا بهترین حس دنیاست . شکمم لاغر تر شده ولی ورزش سنگین هم میکنم . شما ها نتیجه گرفتین ؟❤🤍 لطفاً تعریف کنید

رژیم slow  هم خوبه از 12 شب شروع میشه 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوبه واقعا؟ من اراده ش رو ندارمتعجب میکنم ماه رمضون چطوری روزه میگیرم 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

واقعا ؟😃 عالیهههههه . پیشنهادی دارید ؟ میشه بگید چه کار می‌کردید ؟

میزان کالری برای تثبیت وزنم ۱۷۰۰ بود من ۹۰۰ الی ۱۰۰۰ کالری میخورم مصرف روغن و نون رو خیلی کم کردم از ۷ عصر تا ۱۱ صبح هم فست هستم 

من فستینگم از ساعت ۵ بعد از ظهر تا ۱۰ صبحه

من فقط رژیم میگیرم و فستینگ میرم ورزشو اصلااا حوصلش رو ندارم😕

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

یک سانت شکمم کوچیک تر شده 🙂+ ورزش سنگین . شما میشه توضیح بدید چکار می‌کردید ؟

من از حدود ۸ شب تا ۲ ظهر کالری نمبخورم.فقط اب و چای بدون قند.اگه خیلی گرسنه بشم خوراکی بدون کالری یا با کالری خییلی کم میخورم،یه بار .

میشه بیشتر توضیح بدید 🙂

از 12 هیچی نمیخوره فقط خواب 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌