2789
عنوان

فستینگ ❤😆

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 32 پست
خوبه واقعا؟ من اراده ش رو ندارمتعجب میکنم ماه رمضون چطوری روزه میگیرم

عالیههههههه...

تا جایی که می‌دونم استپ وزن نمیاره 😱 ولی باید بری با توجه به توده بدنیتون ببینید که روزی چند کالری باید بخورید . ولی کمتر نخورید که استپ وزن میاره. روزه ها تون قبول باشه 🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوبه ؟ چه کار ها می‌کردید ؟ میشه توضیح بدید 😍

یه غذای مختصری حدودای ۴ اینای صبح می خوریم می ره تا حدودای ۸ شب 

بعدشم که شب می خوایم غذا بخوریم خیلی چیزی میلمون نمی کشه

این می شه که با کبد چرب خداحافظی می کنیم

من فستینگم از ساعت ۵ بعد از ظهر تا ۱۰ صبحهمن فقط رژیم میگیرم و فستینگ میرم ورزشو اصلااا حوصلش رو ندا ...

منم اصلا حوصله نداشتم حدود ۱۰ روز پیش شروع کردم و الان جزوی از زندگیمه . من رژیم ۱۶ ۸ میگیرم

منم اصلا حوصله نداشتم حدود ۱۰ روز پیش شروع کردم و الان جزوی از زندگیمه . من رژیم ۱۶ ۸ میگیرم

منم همینو میگیرم

تصمیم گرفتم زومبا برم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

عالیههههههه...تا جایی که می‌دونم استپ وزن نمیاره 😱 ولی باید بری با توجه به توده بدنیتون ببینید که ر ...

چرا کمتر نخوریم؟

من برنامه ی کلم پیچ نصب کردم الان چند روزا که فقط تقریبا،۷۰ درصد میخورم،،بعدش میرم فست

خوب اگه ۱۰۰ درصد بخورم که پس چطوری لاغر‌ کنم؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

منم همینو میگیرمتصمیم گرفتم زومبا برم

من زومبا میرفتم ( از یوتیوب) ولی فیتنس خیلیییی بهتره . یه ویدیو یی پیدا کردم نزدیک یک کیلو آدم کم می‌کنه ولی آدم میمیره از بس که سختههههههههههه

من زومبا میرفتم ( از یوتیوب) ولی فیتنس خیلیییی بهتره . یه ویدیو یی پیدا کردم نزدیک یک کیلو آدم کم می ...

یعنی فیتنیس بیشتر از زومبا کالری سوزی داره؟

من از حدود ۸ شب تا ۲ ظهر کالری نمبخورم.فقط اب و چای بدون قند.اگه خیلی گرسنه بشم خوراکی بدون کالری یا ...

عالیه. من اگه قندم بیفته یا ضعف هم کنه در کنار میوه یه شکلات تلخم میخورم

چرا کمتر نخوریم؟من برنامه ی کلم پیچ نصب کردم الان چند روزا که فقط تقریبا،۷۰ درصد میخورم،،بعدش میرم ف ...

حرف شما درسته ولی اگر کم بخوریم وقتی فست تموم بشه ناخودآگاه خیلی گشنه میشیم و اینجوری نه تنها وزنمون استپ میشه و لاغر نمی‌شیم بلکه چاق تر هم میشیم . روزی ۲۰۰٫۳۰۰ کالری به نظرم کمتر بخوریم خوبه . این رو با یه سرچ دقیق هم میتونید بفهمید 🙂