2777
2789
عنوان

چقدر مهمون بی درک بده🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 68 پست

بزار از پررویی زنداییم بهت بگم 

ما یه گربه داریم که خود داییم برامون خریده خ دوستش داره اینو اوردم این گفت تو اتاق باشه پرنده نترسه بعد داییم که اومد گفت نه نمیترسه حالا این زنه وسط حرفاش گفت اصلا علاقه ای نداره بهش و میخوان بفروشنش ولی اینجوری رو دارن 

توپ تانک فشفشه هرزه باید گم بشه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رودروایسی با آدمایی که بود و نبودشون تو زندگی آدم فرقی نداره همیشه مشکل سازه، شماره ش رو از بابات بگیر رک بگو ما حیوون خونگی رو نمیتونیم قبول کنیم که بیاد تو خونه مون، مامانمم مریضه فعلا شرایط پذیرایی نداریم انشالله یه وقت دیگه در خدمتتون هستیم

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

ربطی ندارهازین مهمونا ما هم داشتیم،هرگز خونشون نرفته بودیم،ولی اونا سالی یکی دوبار میومدن خونمون و چ ...

ماهم تا الان خونشون نرفتیم

اونا بار سومه میان با این تفاوت ک قبلا سگ نداشتن

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

الان وقتشه بابا دست بجنبونهمهمون پدرته دوست پدرته از پدرت کار بکشیدمرغ از بیرون بگیرید پدرت جوحه کبا ...

همیشه کمکی داشت مامانم

الان کمکی شرایطش  نداره بیاد بچش مریضه

بابامم غذا از بیرون میگیره 

ولی خب کلا حوصله مهمون داری نداریم دیگه با هزار و یک دغدغه🥲

یکی از اصول روشنفکری و انسانیت درک متقابلهسگ ببری خونه ملت اونم تو ایران درجه بسیار زیادی حماقت میخ ...

تازه از نظر خودشون خیلی هم روشنفکر وباکلاسن

از اون ادایی ها🤦🏻‍♀️

سلام استارتر،کاش بهشون میگفتید حال مادرم خوب نیست ما فعلا نمیتونیم اونجوری که در شان شماست پذیرایی ک ...

دیروز گفتیم امروز اومدن😐💔

با اینجور آدما نباید زیاد گرم برخورد کرد تا بشه بار آخرشون مام داریم از اینجور آدما یه مشکلی که هست ...

دقیقا منم مطمئنم بعدش عذاب وجدان میگیرم کم محلی کنم

بعد بیا بگو چی شد سگاشون از این گنده ها نباشن صلوات

نه از این کوچولوها هستن

اتفاقا خوشگلن 🥲فقط میترسم ازشون مریضی بگیریم🥺 خواهرم سنش کمه میترسم مشکلی واسش پیش بیاد

عزیزم خونتون حیاط داره؟اگر آره که وقتی اومدن بگیر سگها تو حیاط بمونن.بهشون بگو مادرم حالش خوب نیست.خ ...

حیاط  داریم ولی گرمای شهرمون زیاده حیوونی تلف میشه بیرون

و ابنکه بابام میگه تحمل کنید چیزی نگید🤦🏻‍♀️

فک کنم استارتر مهموناشون رسید غیب شد

خواهر از درد پریود دارم زمین و زمان رو گاز  میگیرممم

از شانس من همه چی هم دست ب دست هم داده🤦🏻‍♀️

ما هم یکی از این فامیلاما داشتیم قبلا، سالی چند بار وقت و بی وقت میامد خونه مامانم، مامانم اکثرا مری ...

منم امتحانات میانترمم شروع شده🥺🤦🏻‍♀️

بزار از پررویی زنداییم بهت بگم ما یه گربه داریم که خود داییم برامون خریده خ دوستش داره اینو اوردم ای ...

🤦🏻‍♀️