2777
2789
عنوان

چقدر مهمون بی درک بده🙂

1973 بازدید | 68 پست

مهمون از شهر دیگ داریم ک میخوان چند روز بمونن

خودشون خووشونو دعوت کردن

واقعا چرا ی سریا اینقدر درک ندارن شاید زنِ خونه تو شرایط جسمی و روحی خوبی نیست نخوان چند روز بمونن؟

مامانم  مریضه حال روحیشم بخاطر مریضیش خوب نیست

منم فردا پریود میشم و تو پریودیم میمیریم از درد 

هم خودم هم مامانم ازمایش داریم و دکتر گفت حتما سریع پیگیر ازمایشتون باشید

حالا تو این اوضاع چطور مهمون داری کنیم؟

اینا بکنار

اینقدر درک ندارن برداشتن دوتا سگ هم با خودشون اوردن🤦🏻‍♀️

حیوون خونگیشون برای خودشون جذابه چطور شعورشون اجازه میده با خودشون چند روز ببرن مهمونی وقتی ما تو خونمون نماز میخونیم؟

خونمون بهم ریختیم تمیز کنیم و اتاق مهمون اماده کنیم

الان دیگه نه توان تمیز کردنش رو داریم نه جمع کردنش رو

اینقدر از لحاظ جسمی و روحی بهم ریختیم🥲🥺🥺

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست خانوادگی

وا خب اقوام هم که نیستن 

عزیزم وقتی نماز می‌خونید به نظرم همون لحظه باید می‌گفتین سگ راه نمیدیم ینی چی چرا اجازه می‌دین دیگران تو این وضعیت جسمی و روحی انقد باعث ازارتون بشن 

من جای شما اعصابم خورد شد

راهکاری ندارم واستون عزیزم صبوری کنید تا بگذره و برن 

چون به شخصه خودم هیچ زمان نتونستم در قبال مهمان یک میزبان بپیچون پر رو باشم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید

همه‌ش یه طرف سگ هم یه طرف.

من اگر بودم مستقیم میگفتم و اصلا اجازه ورود نمیدادم.

نهاااایت تو حیاط نگه میداشتم.

اه اه اه

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
وا خب اقوام هم که نیستن عزیزم وقتی نماز می‌خونید به نظرم همون لحظه باید می‌گفتین سگ راه نمیدیم ینی چ ...

از هفته قبل گفته بودن میخواییم بیایم ک ما تصمیم گرفتیم نزدیک اومدنشون  بریم سفر بگیم نیستیم

بعد مامانم مریض شد نشد بریم  تا چند ساعت پیش  زنگ زدن گفتن ما نزدیکیم دیگه🤦🏻‍♀️رسما خودشون خودشونو دعوت کردن...

حتی درجریان مریضی مامانمم هستن و میدونن نماز میخونیم باز با این شرایط میخوان بیان

راهکاری ندارم واستون عزیزم صبوری کنید تا بگذره و برن چون به شخصه خودم هیچ زمان نتونستم در قبال مهمان ...

مجبوریم کنار بیایم

فقط امیدوارم زود این چند روز بگذره 

همه‌ش یه طرف سگ هم یه طرف.من اگر بودم مستقیم میگفتم و اصلا اجازه ورود نمیدادم.نهاااایت تو حیاط نگه م ...

اونم دوتا🥺🤦🏻‍♀️

میخوان بیان سفر سگشون بزارن پانیسون 

چه وضعشه با خودشون بیارن🤦🏻‍♀️

از هفته قبل گفته بودن میخواییم بیایم ک ما تصمیم گرفتیم نزدیک اومدنشون بریم سفر بگیم نیستیمبعد مامان ...

به نظرم رک بگید نمی‌تونیم قبول کنیم سگ رو 

بخدا من بودم رک‌ میگفتم آخه دوستم هستن نه فامیل که خودتونو معذب میکنید 

من یه دوست داشتم از یه شهری یه بار اومدن خونمون یه هفته موندن جون به لبمون کردن انقد هم ما احترام گذاشتیم و پذیرایی عالی ، بعد که رفتن یبار حتی به ما تعارف نزدن شما هم بیاید 

فقط اومدن سواستفاده کردن و رفتن 

از اونوقت دیگه من درس عبرت گرفتم 

پس خیلی راحت بگید ما نماز می‌خونیم و جایی که سگ باشه نجس هست حتی شنیدم تا ۷ قدمیش نجسه  

حرف بدی نیست که ما مسلمونیم تو دین ما سگ نجسه  حالا اونا به هر دینی میخوان باشن باید به اعتقادات شما احترام بزارن 

اونم دوتا🥺🤦🏻‍♀️میخوان بیان سفر سگشون بزارن پانیسون چه وضعشه با خودشون بیارن🤦🏻‍♀️

بنظرم بهشون حتما بگو.

ناراحتم شدن جهنم‌

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
به نظرم رک بگید نمی‌تونیم قبول کنیم سگ رو بخدا من بودم رک‌ میگفتم آخه دوستم هستن نه فامیل که خودتونو ...

مهمونِ بابامه

ما با خانومش ارتباطی نداریم بگیم

بابامم بهشون نمیگه مطمئننا...🤦🏻‍♀️