2777
2789
عنوان

چقدر مهمون بی درک بده🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 68 پست
پس خیلی راحت بگید ما نماز می‌خونیم و جایی که سگ باشه نجس هست حتی شنیدم تا ۷ قدمیش نجسه حرف بدی نیست ...

کلا از اونان ک اعتقادات بقیه رو مسخره میکنن

من خودمم نظرم همینه و با اینکه سگ رو از دور  دوست دارم ولی چندشم میشه حتی نزدیکم شه

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما شما هم خونه ی اونا راحتید که به خودشون اجازه دادن حیوون خونگیشونم بیارن

ربطی نداره

ازین مهمونا ما هم داشتیم،هرگز خونشون نرفته بودیم،ولی اونا سالی یکی دوبار میومدن خونمون و چند روز میموندن..

الان وقتشه بابا دست بجنبونه

مهمون پدرته دوست پدرته از پدرت کار بکشید

مرغ از بیرون بگیرید پدرت جوحه کباب کنه

یکی رو بگیرید خونه رو مرتب کنه

پولشم از پدر گرام بگیرید

پدرت باید شرایط روکنترل کنه وقتی مادرت نمیتونه

سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید

ماهم مهمون داشتیم از جمعه آمدن

یه گله آدم 

نامزدم بردشون طبیعت 

شبم بیرون خوابیدن

شب سردشون شده بود😂😂

فرار کردن رفتن صبح

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

با اینجور آدما نباید زیاد گرم برخورد کرد تا بشه بار آخرشون مام داریم از اینجور آدما یه مشکلی که هست اینه که حتی خود آدم عذاب وجدان میگیره اگه باهاشون سرد باشه ولی خب آدم بی‌درد رو باید حالیش کرد 

کلا از اونان ک اعتقادات بقیه رو مسخره میکننمن خودمم نظرم همینه و با اینکه سگ رو از دور دوست دارم ول ...

من نماز نمیخونم..

اعتقادی به نجس بودن سگ ندارم..

اما هرگز اجازه نمیدم کسی به حیوونش،حالا میخواد سگ و گزبه و پرنده و...هرچی باشه بیاد خونم..

یه بار شوهرم از همکار یه بچه خرگوش گرفته بود،یه روز خونمون بود،مثلا اورذه بود من ببینم اگه دوسش داشتم بمونه پیشم..

انقد شستم و سابیدم پشیمون شد..

وای چه بیشعورن ادم خونه خواهرشم اینجور نمیره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید