2789
عنوان

روز معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 44 پست
من سخته چون اصلا هوای بچه مظلوم منو نداشت هیچ وقت از پسرمن عوس یا استوری نذاشت تو نمایش شرکتش نداد و ...

مدرسه عادی و غیر انتفاعی می‌بری یا مدارس خاص ؟ چون اینجور بچه ها رو باید ببرن مدارس خاص واسه بچه هایی که اختلال دارن ، اگه مدرسه خاص نیست توقع نداشته باش واقعا کاری کنن

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لقمه ک کار معلم نیس اگ غیرانتفاعین ی تومن عرفه اگ ن ک هیچ دویست عرفه

معملشون زنگ تفریح پیش بچهای کلاسشع ولی برای بچه من وقت نمیزاره من بیشتر وقتا زنگ تفریح میرم تغذیه اش میدم امروز پریود شدم حالم خوب نبود نرفتم

مدرسه عادی و غیر انتفاعی می‌بری یا مدارس خاص ؟ چون اینجور بچه ها رو باید ببرن مدارس خاص واسه بچه های ...

یه بچه دیگه کلاسشون هست اتاکسی داره چون فامیل معاون تمام کارشو انجام میده تازه پسر من از اون شرایطش خیلی بهتره

روز اول به معلم گفتین که پسرتون احتیاج به کمک داره و اون کمک نکرده؟؟؟

اره عزیزم من همه چی براش توضیح دادم میگم هفته دوبار میرم زنگ تفریح بهشون میگم ولی بازم بچم ول کردن به امون خدا

یه بچه دیگه کلاسشون هست اتاکسی داره چون فامیل معاون تمام کارشو انجام میده تازه پسر من از اون شرایطش ...

نمیشه خیلی توقع داشت از معلم مدارس عادی ، اینا آموزش ندیدن چجوری برخورد کنند با بچه هایی که مشکلی دارن ، سال بعد ببر مدارس خاص ،اونا آموزش دیدن که یاد بدن ،چون اینجور بچه ها فک کنم دیر هم یاد بگیرن اختلال دارن ،ضمنا اونا خودشون رسیدگی میکنن واسه صبحونه و لقمه و کمکش میکنن

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

روز اول به معلم گفتین که پسرتون احتیاج به کمک داره و اون کمک نکرده؟؟؟

پسر من از پیش دبستانی همین مدرسه بوده تو پرونده اش همه چیز نوشتیم ده بار برای معلمش توضیح دادم 

اره عزیزم من همه چی براش توضیح دادم میگم هفته دوبار میرم زنگ تفریح بهشون میگم ولی بازم بچم ول کردن ب ...

بعضی معلم ها دلسوزن بدون اینکه چیزی بگی برای بچه ها دل میسوزنن و کمک میکنن

معلم پسرم خیلی دلسوزه از هر لحاظ به فکر بچه هاست

بعضی معلم ها دلسوزن بدون اینکه چیزی بگی برای بچه ها دل میسوزنن و کمک میکننمعلم پسرم خیلی دلسوزه از ه ...

معلم پارسال پسرم خیلی دلسوز بود خیلی انشاالله هرجا که هست خدا نگهدار خودش بچهاش باشه