مادرا پسر من شرایطش خاصه اما معلمش هیچ کمکي بهش نکرد امسال خیلی اذیت شد ،الان امروز هم از مدرسه اومده کیف تغذیه اش دست نخورده بود یعنی بچه من از صبح بدون صبحانه بوده بعد الان نماینده کلاس میگه نفری یک ملیون بدید ،من عیدی ۵۰۰ تومن دادم بهش الان باز مادرا میگن چون روز مادر دوتا دیگه جشن برای بچها گرفته باید یک ملیون بدیم الان من ندم زشته
من سخته چون اصلا هوای بچه مظلوم منو نداشت هیچ وقت از پسرمن عوس یا استوری نذاشت تو نمایش شرکتش نداد و ...
مدرسه عادی و غیر انتفاعی میبری یا مدارس خاص ؟ چون اینجور بچه ها رو باید ببرن مدارس خاص واسه بچه هایی که اختلال دارن ، اگه مدرسه خاص نیست توقع نداشته باش واقعا کاری کنن
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه بچه دیگه کلاسشون هست اتاکسی داره چون فامیل معاون تمام کارشو انجام میده تازه پسر من از اون شرایطش ...
نمیشه خیلی توقع داشت از معلم مدارس عادی ، اینا آموزش ندیدن چجوری برخورد کنند با بچه هایی که مشکلی دارن ، سال بعد ببر مدارس خاص ،اونا آموزش دیدن که یاد بدن ،چون اینجور بچه ها فک کنم دیر هم یاد بگیرن اختلال دارن ،ضمنا اونا خودشون رسیدگی میکنن واسه صبحونه و لقمه و کمکش میکنن
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »