2789
عنوان

روز معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 44 پست
میگه دم عید(عیدی) پونصد تومن پول داده به نماینده مادر که خرج جشن ال و بل کنن. احتمالا از این مدرسه ه ...

دقیقا از همیناست من دیگه نمیدم چون امروز حتی به بچه نگفته لقمه ات بخور

اکثر مادرای خودشیرین دادن حتی اونا که مینالیدن ازش

عزیزم مادرا الکی مینالن جلوی شما به عنوان همدردی ، چرا باور میکنید ؟ همینا دست به سینه معلم می ایستن واسه نمره بالا گرفتن و خودشیرینی بیا و ببین ،دیدم که میگماااا

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نفری یه میلیون ؟؟؟؟؟ چند نفرید تو کلاس ؟ قبول نکنیا . ما ۱۷ تا هستیم داریم کلا دوتومن کادو میدیم

میخوان جشن بگیرن لابد. همونطور که گفت واسه عید و نوروز هم جشن گرفتن. لابد کیک و میوه اینها هم می‌خرن و کلا یه روز مدرسشون جشنه. 

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

لقمه تایم زنگ تفریح هست که معلم سرکلاس نیست! اینم در نظر بگیر شما. 

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

هیچ معلمی نمیگه ، وظیفه معلم نیست به بچه ها لقمه بده بخورن که ، نهایتا اول سال یه بار میگن باید لقمه بخورید و میوه زنگ استراحت ،دیگه نمیگن 

قربون دهنت

اسی واقعا سختت هست نده ،اون معلم هم توقع نداره مطمینم ، این مادرا که مینالن بخدا یجور جلو معلم هستن تو چشم معلم و خودشیرینی میکنن

لقمه ک کار معلم نیس اگ غیرانتفاعین ی تومن عرفه اگ ن ک هیچ دویست عرفه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

معلمش باید چه کمکی میکرد یعنی؟کلاس چندمه؟ بچه خوراکی نمیخوره به معلم مربوط نیست که ، هزینه رو واست ز ...

عزیزم بچه من دیستروفی داره ،هیچ کمکی یعنی حتی ظرف غذاش براش باز نکرده با اینکه بچها تو مدرسه صبحانه میخورن تو تایپک هام هس که چیکار کرد با پسرم اما من عیدی بهش دادم الان میخواستم بدم ولی امروز پسرم تو خونه صبحانه نخورد کیفش دست نخورده آورده خونه  مدرسه از روز اول همه چیز درمورد پسر من میدونست اگه میخواست اینجوری کنه قبول نمیکرد

لقمه ک کار معلم نیس اگ غیرانتفاعین ی تومن عرفه اگ ن ک هیچ دویست عرفه

صبحانه بچها تو کلاس میخورن معلم دخترم همین مدرسه هست با اینکه دخترم سالمه مجبورش میکنه لقمه اش بخوره

اسی واقعا سختت هست نده ،اون معلم هم توقع نداره مطمینم ، این مادرا که مینالن بخدا یجور جلو معلم هستن ...

من سخته چون اصلا هوای بچه مظلوم منو نداشت هیچ وقت از پسرمن عوس یا استوری نذاشت تو نمایش شرکتش نداد وگرنه بجای یه تومن ۳تومن میدادم

نفری یه میلیون ؟؟؟؟؟ چند نفرید تو کلاس ؟ قبول نکنیا . ما ۱۷ تا هستیم داریم کلا دوتومن کادو میدیم

۲۳ نفرن میخوان جشن بگیرن کیک پک برای معلم سکه یک گرمی که میشه نزدیک ۱۴ ملیون

لقمه برای صبحانه گذاشتم که صبح سرکلاس میخورن

من اطلاعی ندارم مدرسشون چه جوریه. اگر زمان خاصی دارن احتمالا به همه گفته بخورید. از بچت بپرس معلم نگفت لقمه ها رو بخورید یا نه.