2789
عنوان

روز معلم

411 بازدید | 44 پست

مادرا پسر من شرایطش خاصه اما معلمش هیچ کمکي بهش نکرد امسال خیلی اذیت شد ،الان امروز هم از مدرسه اومده کیف تغذیه اش دست نخورده بود یعنی بچه من از صبح بدون صبحانه بوده  بعد الان نماینده کلاس میگه نفری یک ملیون بدید ،من عیدی ۵۰۰ تومن دادم بهش الان باز مادرا میگن چون روز مادر دوتا دیگه جشن برای بچها گرفته باید یک ملیون بدیم الان من ندم زشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلمش باید چه کمکی میکرد یعنی؟کلاس چندمه؟ بچه خوراکی نمیخوره به معلم مربوط نیست که ، هزینه رو واست زیاده نده یا بگو کادو جدا می‌خوام بخرم یچیز ارزونتر بگیر 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

سی میلیون هدیه میخرید :/ احیانا واسه کارهای دیگه مدرسه پول نمی برین؟! 

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

به معلم عیدی هم میدن مدرسه پسرتون ؟

میگه دم عید(عیدی) پونصد تومن پول داده به نماینده مادر که خرج جشن ال و بل کنن. احتمالا از این مدرسه هان که هزار جور جشن و قر و فر  دارن. 

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙