آلان خوابه اگه بیدار شه فورا داد میزنه همش استرس دارم تپش قلب دارم دیگه چی رو میخواد بهونه کنه بچه هام بیچاره رفتن تو اتاق تو سکوت نشستیم دکتر گفته چربی خونت ۷۰۰ میمیری دارو داده اما انداختم رفت از صبح فقط نشستم کره خامه خوردم که بالاتر بده سکته کنم دعا کنید
باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچکس موفق نخواهید بود؛آدمها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید. من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد. یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
بیدار میشه همینطوری داد میزنه، این آدم مشکل داره ،با یکی از فامیلا صحبت کنید ببرید دکتر اعصاب و روان
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
به فکرخودت وبچه هات باش ببخشید اینجوری میگم فکرمیکنی دورازجونت اگه سکته کنی فوری تمومه تازه اول بدبختی هست این کاروباخودت نکن
🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
هم خودت هم شوهرت باید برید روانپزشک واقعا مشکل دارین :(
اگه بگم طوفان میکنه الان میگه بابات مگه من کشتم من اصلا کاری نکردم این حرفو زدم خوابید میدونم بیدار شه میخواد داد و فریاد کنه فحش بده بخدا به جون بچه هام دستام میلرزه