2777
2789
۵۸ نودل و الویه و غذاهای حجیم بخور

پنجام خیلی دوس دارم ۵تارو اضافه کنم ولی نمیشه 

بنظرت تو چه مدت میتونم ؟

اگر از بلندی آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه شوی🌙❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من همین قد هستم. وقتی ۵۹ کیلو بودم عالی بودم. البته بستگی به اندام هر فرد داره.

من حس میکنم لاغرم یکم اضافه کنم بهتره 

پنجام خیلی دوس دارم ۵تارو اضافه کنم ولی نمیشه بنظرت تو چه مدت میتونم ؟

باشگاه ثبت نام کن خب 

با برنامه غذایی و تمرینی سریع حجم میاری تو یکی دوماه 

اگ مربی با تجربه داشته باشی و تمرین و غذای درست

بستگی به استخوان‌بندی، فرم و خلاصه mbi بدنتون داره و همچنین سلیقه 

مثلا من توپری که مد نظر عموم هست رو اصلا دوست ندارم 

برای همین توی بدن با فرم خودم برای ۱۶۳ وزن ۵۰ رو دوست دارم. 

مثلا قد خودم ۱۷۱ هست و یک مدته که وزنم به ۶۰ رسیده، واقعا احساس خوبی ندارم، وارد چالش حذف قند شدم تا بتونم دوباره به ۵۶-۷ برسم. 

در صورتی که از نظر خیلی ها مخصوصا٫ مامانم خیلی هم لاغرم و هیچی نمی‌خورم و باید به داد خودم برسم و این حرف های همیشگی😅

🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸

بستگی به استخوان‌بندی، فرم و خلاصه mbi بدنتون داره و همچنین سلیقه مثلا من توپری که مد نظر عموم هست ر ...

حق با شماست عزیزم 

من خودم دوست دارم یکم توپر بشم البته اینکه همش نامزدمم میگه بی تاثیر نیست احتمالا بخاطر همینه🫠🫤

بستگی به استخوان‌بندی، فرم و خلاصه mbi بدنتون داره و همچنین سلیقه مثلا من توپری که مد نظر عموم هست ر ...

مامان منم همش میگه بخور یکم جون بگیری یکم تپل شی😂

حق با شماست عزیزم من خودم دوست دارم یکم توپر بشم البته اینکه همش نامزدمم میگه بی تاثیر نیست احتمالا ...

از من بپرسی می‌گم اضافه کردن وزن با خوردن، باعث چاقی میشه! 

و چاقی اصلا جذاب نیست 

اگر به دنبال اضافه کردن حجم هستی، سعی کن عضله اضافه کنی نه چربی 

با خوردن فست‌فود و … که دوستان پیشنهاد دادان بدنت رو نابود می‌کنی. 

چربی اصولا سبکه و عضله سنگین! 

یعنی تو با ورش اصولی وزنی که اضافه می‌کنی از عضله است ولی وزنی که با بی رویه خوردن اضافه کنی صرفا چربیه. و حجم ۱ کیلو چربی خیلییییی زیاده برعکس عضله! 

سعی کن درست غذا بخوری و مواد غذایی سالم و مقوی مصرف کنی و در کنارش ورزش های مناسب و متناسب انجام بدی تا بدن خوش فرم و سلامتی داشته باشی🌺

🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸

از من بپرسی می‌گم اضافه کردن وزن با خوردن، باعث چاقی میشه! و چاقی اصلا جذاب نیست اگر به دنبال اضافه ...

لطف کردی گلم مرسی 

شما دیگه الان خوبی من با قد ۱۵۵ وزنم ۶۱ ولی هنوز کمم و اینکه متاسفانه هی دارم وزن کم میکنم از ۶۵ شدم ۶۱