2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 38 پست
آخه بیشتربرانهایی یازدهم امسال میخام؟کلاس آنلاین بیشتر وقت میبره

ماز برای نهایی هم داره ولی من تاملند رو کلاسینو رو بیشتر قبول دارم چون تو این سه سال دهم تا دوازدهمم همه استادا رو دیدم و فهمیدم کدوم بهتره 

ما فکر میکنیم باید قویترین نسخه خود باشیم، اما در حقیقت، لازم است فقط آن شخصی باشیم که با تمام تضادهایش، هنوز میخواهد تلاش کند...🌱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ماز برای نهایی هم داره ولی من تاملند رو کلاسینو رو بیشتر قبول دارم چون تو این سه سال دهم تا دوازدهمم ...

حالاپس تاملندیاکلاسینو؟؟

یکماه تانهایی مونده میتونم ۶تادرس نهایی یازدهم بااین موسسات جمع کنم

وخدایی که بشددددت کافیست❣
بله همین الان رفتم نگاه کردم اینطور بود.بنظرم ارزشش رو داره، زیاد هم داره.

بنظرت به نهایی امسال میرسم برا۶تادرس نهایی وتواین یک ماه مونده به امتحانات میتونم جمعش کنم؟؟

ازکجادیدی؟؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣
حالاپس تاملندیاکلاسینو؟؟یکماه تانهایی مونده میتونم ۶تادرس نهایی یازدهم بااین موسسات جمع کنم

هر درسی یه استادی خوبه ولی عربی تاملند استاد فلاح خیلی بهتره یا فارسی استاد یکتا کلاسینو خوبه زبان کلاسینو استاد قریشی خوبه سعی کن بقیه درسای سطحی رو خودت بخونی کلاس نگیر. این استادا رو هم دیگه سالیانه نگیر دوره مخصوص امتحان نهایی شون رو بگیر و مطابق‌ش پیش برو حتما 

ما فکر میکنیم باید قویترین نسخه خود باشیم، اما در حقیقت، لازم است فقط آن شخصی باشیم که با تمام تضادهایش، هنوز میخواهد تلاش کند...🌱

مازازکجا چک کنم واطلاعات بگیرم؟

سایت ماز رو سرچ کنی اونجا پکیج ها و قیمت ها هست که میتونی بخری.

ولی من یادمه موقعی که میخواستم تهیه کنم تو تلگرام تو چنل ماز عضو بودم و اونجا به پشتیبانی پیام دادم و چون از طرف نمایندگی پیام دادم تخفیف هم دادن.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز