2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 38 پست
آره دیگه اسمش روشه آمادگی برای نهایی. دختر یک ماه خیلی زمان خوب و کافی هستش برای جمعبندی و گرفتن نمر ...

ممنون ازراهنماییت گلم

پس فعلافقط ۶درس نهایی روشرکت میکنم بعدازروفرصت وتحقیق پکیج کامل میخرم براکنکور

بنظرت هردرس روازیک استادعالی،بخرم خوبه یا۶تاروباهم ازیک موسسه تهیه کنم تاوقت تلف نشه؟؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنون ازراهنماییت گلمپس فعلافقط ۶درس نهایی روشرکت میکنم بعدازروفرصت وتحقیق پکیج کامل میخرم براکنکورب ...

حقیقت مشاور نیستم و نمیخوام راهنمایی اشتباهی بکنم، اما بنظر من اکثر دبیرای ماز خوبن، حداقل من که با دیدن فیلم هاشون تست هارو روون تر میزدم.

بنظر من نمونه تدریس هر کدوم از دبیرای ماز رو نگاه کن با هر کدوم که ارتباط گرفتی برای نهایی اون دبیر رو انتخاب کن.

حقیقت مشاور نیستم و نمیخوام راهنمایی اشتباهی بکنم، اما بنظر من اکثر دبیرای ماز خوبن، حداقل من که با ...

ممنون ازوقتی که گذاشتی گلم

ان شاا،،،موفق ترین بشی

حقیقت مشاور نیستم و نمیخوام راهنمایی اشتباهی بکنم، اما بنظر من اکثر دبیرای ماز خوبن، حداقل من که با ...

آخه هردرس جدا بخام برا ۶درس انتخاب کنم هرگزینه اش زیادمیشه مثلاهرررررکتاب براهردرس نوشته حدود۳میلیون درمیاد

اگه پکیج نهایی داره که به صرفه ترباشه راهنماییم کن

چون خودم گشتم چیزی به چشمم نخوردولی شمااگفتین داره

ممنون

ن بابا نترس عالی خوندی قرار نیس ک همه مطالبو حتما برسونی تا زمان باقی کنکور اردیبهشتم یه 3 فصل تست خیز زیست بخون ی فصلم ریاضی تموم برو هرچی بلد بودی بزن بعدشم انرژیت بزار رو نهاییا البته واس کنکور تیرم میتونی بخونی

کاربری دست دو نفره دوستان

آخه هردرس جدا بخام برا ۶درس انتخاب کنم هرگزینه اش زیادمیشه مثلاهرررررکتاب براهردرس نوشته حدود۳میلیون ...

راستش من چون اشتراکش رو خریدم همه خدماتش برام هست مثل همین کلاس نهایی و فکر کردم میخوای اشتراک رو بخری برای همین گفتم؛ 

اینکه جدا هم میشه تهیش کرد رو نمیدونم متاسفانه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز