1382sabajoon مدیر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 850 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 38 پست خیلی استرس دارم میگم نرم اصلا شیمی ۴دوازدهم و ۲و۳یازدهم نخوندمزیست تولید مثل نخوندمفیزیک فقط حرکت و دینامیک و اندازه خوندمریاضی و زمین صفرم نهایی صفرم چیکار کنم احساس میکنم عمرم رو هدر دادم 1404/02/02 | 01:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 36181 آره دیگه اسمش روشه آمادگی برای نهایی. دختر یک ماه خیلی زمان خوب و کافی هستش برای جمعبندی و گرفتن نمر ... ممنون ازراهنماییت گلمپس فعلافقط ۶درس نهایی روشرکت میکنم بعدازروفرصت وتحقیق پکیج کامل میخرم براکنکوربنظرت هردرس روازیک استادعالی،بخرم خوبه یا۶تاروباهم ازیک موسسه تهیه کنم تاوقت تلف نشه؟؟ وخدایی که بشددددت کافیست❣
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 36181 فعلاً در حال تحصیلم؛ بله راضیم. چه رشته ای،چندم؟مشاورش پاسخگوهست؟؟ وخدایی که بشددددت کافیست❣
ملورین؛ عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 4374 ممنون ازراهنماییت گلمپس فعلافقط ۶درس نهایی روشرکت میکنم بعدازروفرصت وتحقیق پکیج کامل میخرم براکنکورب ... حقیقت مشاور نیستم و نمیخوام راهنمایی اشتباهی بکنم، اما بنظر من اکثر دبیرای ماز خوبن، حداقل من که با دیدن فیلم هاشون تست هارو روون تر میزدم.بنظر من نمونه تدریس هر کدوم از دبیرای ماز رو نگاه کن با هر کدوم که ارتباط گرفتی برای نهایی اون دبیر رو انتخاب کن.
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 36181 حقیقت مشاور نیستم و نمیخوام راهنمایی اشتباهی بکنم، اما بنظر من اکثر دبیرای ماز خوبن، حداقل من که با ... ممنون ازوقتی که گذاشتی گلمان شاا،،،موفق ترین بشی وخدایی که بشددددت کافیست❣
ملورین؛ عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 4374 ممنون ازوقتی که گذاشتی گلمان شاا،،،موفق ترین بشی ممنونم، شماهم همینطور مهربون.
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 36181 حقیقت مشاور نیستم و نمیخوام راهنمایی اشتباهی بکنم، اما بنظر من اکثر دبیرای ماز خوبن، حداقل من که با ... آخه هردرس جدا بخام برا ۶درس انتخاب کنم هرگزینه اش زیادمیشه مثلاهرررررکتاب براهردرس نوشته حدود۳میلیون درمیاداگه پکیج نهایی داره که به صرفه ترباشه راهنماییم کنچون خودم گشتم چیزی به چشمم نخوردولی شمااگفتین دارهممنون وخدایی که بشددددت کافیست❣
دلبرنمکی عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 2443 ن بابا نترس عالی خوندی قرار نیس ک همه مطالبو حتما برسونی تا زمان باقی کنکور اردیبهشتم یه 3 فصل تست خیز زیست بخون ی فصلم ریاضی تموم برو هرچی بلد بودی بزن بعدشم انرژیت بزار رو نهاییا البته واس کنکور تیرم میتونی بخونی کاربری دست دو نفره دوستان
ملورین؛ عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 4374 آخه هردرس جدا بخام برا ۶درس انتخاب کنم هرگزینه اش زیادمیشه مثلاهرررررکتاب براهردرس نوشته حدود۳میلیون ... راستش من چون اشتراکش رو خریدم همه خدماتش برام هست مثل همین کلاس نهایی و فکر کردم میخوای اشتراک رو بخری برای همین گفتم؛ اینکه جدا هم میشه تهیش کرد رو نمیدونم متاسفانه.