2777
2789
عنوان

کنکور

194 بازدید | 38 پست

خیلی استرس دارم میگم نرم اصلا 

شیمی ۴دوازدهم و ۲و۳یازدهم نخوندم

زیست تولید مثل نخوندم

فیزیک فقط حرکت و دینامیک و اندازه خوندم

ریاضی و زمین صفرم  

نهایی صفرم چیکار کنم احساس میکنم عمرم رو هدر دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون.حرف آخرخوبه پکیج بخرم؟اگه نه،چه موسسه ای بهتره؟.یازدهم انسانی

برای فیلم آموزشی چرا از کلاسای آنلاین تاملند یا کلاسینو استفاده نمی‌کنید؟ 

ما فکر میکنیم باید قویترین نسخه خود باشیم، اما در حقیقت، لازم است فقط آن شخصی باشیم که با تمام تضادهایش، هنوز میخواهد تلاش کند...🌱

منم این سه سال تمومم رو گذاشتم ولی یه حسم میگه کنکور ندم طبیعیه مغز میخواد فرار کنه از شرایط استرس زا تصمیم اشتباه میگیره توجه نکن بهش

ما فکر میکنیم باید قویترین نسخه خود باشیم، اما در حقیقت، لازم است فقط آن شخصی باشیم که با تمام تضادهایش، هنوز میخواهد تلاش کند...🌱

ممنونحرف آخرچرانه؟مازچراآره؟ازمازنتیجه گرفتین؟

درباره حرف آخر اطلاعی ندارم

اما ماز از هر جهت خوبه

آزموناش که سوالای چالشی و خوبی داره

پاسخنامه اش که کامل و عالیه

دبیر های مطرحش 

Cpr ماز و دوپینگش برای جمعبندی و..‌ در کل اکثر رتبه برتر ها اشتراک الماسش رو داشتن.

فکر میکنم یه تست هم بلد نیستم

ببین اگه واقعا فکر میکنی ذهنت داره تلقین میکنه که بلد نیستی، اون برای استرسه بهش توجه نکن! 

اگه میدونی ممکنه یه جاهایی کم کاری کرده باشی یا صدت رو نذاشتی و واقعا بلد نیستی خب دیگه باید یه جور دیگه برخورد کنی... چطور؟ مثلا توی تخمین رتبه دیجی ماز درصدای مد نظرت رو بزن ببین چه رتبه ای بهت میده بعد ببین چقد میتونی تو این چند روز باقی مونده بخونی تا بیست درصد یا کلا درصدی بهش اضافه شه تا رتبه ت بهتر شه... 

به اصطلاح تو روان شناسی بهش میگن مقابله سازگارانه یعنی برو از ریشه درست کن قضیه رو.. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز