2777
2789
عنوان

تپش قلب گرفتم به خاطر یه قرص

80 بازدید | 12 پست

قرص کافئین بود، هیچ داروخونه ای پیدا نمیشد یه خانوم تو داروخونه یواشکی بهم داد و گفت فروشش ممنوع شده...فکر کردم با مصرفش بیدار میمونمو بیشتر درس میخونم ولی تپش قلبم گرفتم... ولی میدونم نباید جا بزنم، من باید از اینجا خلاص بشم

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تند تند آب بخور برو دستشویی تا دفع بشه کافئین زیاد ضرر داره برا بدن

اگه خوابم ببره چی؟ 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

فقط با ادرار دفعش کن اصلا نخور من با قهوه دوبل همچنین بلایی سرم اومد تپش قلب شدید که میترسیپم تا صبح نخوابیدم  واسه امتحانمم نخوندم بس که حالم بد بود

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
اگه خوابم ببره چی؟

دختر قلبت وایمیسته خدایی نکرده 

به فکر اینی که خوابت ببره 

سلامتیت مهم تره ول کن این قرصارو حتما یه مشکلی داشته که فروشش ممنوع بوده اصلا نباید میخوردیش 

گویند خدا همیشه با ماست ... ای غم نکند خدا تو باشی

فقط با ادرار دفعش کن اصلا نخور من با قهوه دوبل همچنین بلایی سرم اومد تپش قلب شدید که میترسیپم تا صبح ...

قهوه میخورم عین کوآلا خوابم میبره... جدیدا خیلی میخوابم  

دختر قلبت وایمیسته خدایی نکرده به فکر اینی که خوابت ببره سلامتیت مهم تره ول کن این قرصارو حتما یه مش ...

نمیدونم چرا ممنوع شده تو دیجیکالا پر بود ترسیدم سفارش بدم دیر برسه دستم لامصب گرونم بود 

نمیدونم چرا ممنوع شده تو دیجیکالا پر بود ترسیدم سفارش بدم دیر برسه دستم لامصب گرونم بود

بخدا شوهر من با یه ته فنجون قهوه و تپش قلبی که گرفت یه سااااال آواره دکترا بودیم نکن این کارو با خودت هیچی ارزش اینکه سلامتیتو به خطر بندازی نداره

بخدا شوهر من با یه ته فنجون قهوه و تپش قلبی که گرفت یه سااااال آواره دکترا بودیم نکن این کارو با خود ...

جدی؟ فقط یبار قهوه خوردن؟ 

جدی؟ فقط یبار قهوه خوردن؟

اره هر شب ساعت سه و چهار صبح تپش قلب شدید می‌گرفت تو تاریکی ماشینم نداشتیم بدو بدو می‌رفتیم بیمارستان 

اره هر شب ساعت سه و چهار صبح تپش قلب شدید می‌گرفت تو تاریکی ماشینم نداشتیم بدو بدو می‌رفتیم بیمارستا ...

من برم آب بخورم😐