2777
2789
عنوان

پای دخترم موند زیر لاستیک ماشین

272 بازدید | 26 پست

سلام لطفا بیاین در مورد اتفاق بدی که برامون افتاد بگم

عصر رفتیم از مغازه دخترم خوراکی بگیره واسه مدرسه 

ماشینمون شاسی هست ،شوهرم ماشینو پارک کرد ،دخترم پرید بیرون تا خواست در رو ببنده شوهرم یهو نفهمید یکم رفت جلو پای دخترم موند زیر لاستیک ماشین وای منو نگو داد میزنم وای پای بچه مونده الهی فدای دخترم بشم یهو داد زد بابا دنده عقب بیا یکم پام اینجا گیرکرد😭😭

تاپیک تکراری این بار مقصر شوهره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مگه ماشین میرفت دنده عقب مردیم و زنده شدیم تا یکم رفتیم عقب دخترمو برداشتم کفششو در اوردم یکم مچ پاش کبود شده بود ،بردیمش بیمارستان عکس گرفتن ،شکستگی دیده نمیشه کلا چیزی دیده نمیشه دکتر ارتوپد گفت دچار ضرب دیدگی شده الان معلوم نمیشه آتل داد بستیم گفتن ببرید خونه سه روز خوب نشد ببرید پزشک 

الان چیکار کنم من؟درد نداره اصلا فقط پاشو نمیتونه بزاره زمین

تاپیک تکراری این بار مقصر شوهره

تو نفس میکشی منم میکشم چه تکراری

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش