2777
2789
عنوان

پای دخترم موند زیر لاستیک ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله زودتر خوب بشه پای دخترتون فقط متوجه نشدم ضرورت گفتن اینکه ماشینمون شاسی هست اینجا چی بود ؟؟؟

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
تازگبا کسی تایپک مشابه زده؟

اره پر بازدید هم شده بود ک خانومه با ماشین از روی پای بچش رد شده بود

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

انشالله زودتر خوب بشه پای دخترتون فقط متوجه نشدم ضرورت گفتن اینکه ماشینمون شاسی هست اینجا چی بود ؟؟؟

سنگین تره 

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

تو نفس میکشی منم میکشم چه تکراری

یعنی حتی دنده عقب گرفتن و وای پام وای پام گفتنشم همونه؟ من لیسانس نی نی سایت دارم خوشگلم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یعنی حتی دنده عقب گرفتن و وای پام وای پام گفتنشم همونه؟ من لیسانس نی نی سایت دارم خوشگلم

خیلی احمقانه‌س ک فکر میکنی دقیقا این اتفاق برا کسی نمیتونه بیوفته چون تاپیک اون خانم پر بازدید شده 

لیسانس نی نی سایتت رو قاب کن بزن تو توالت درک و منطقتو تقویت کن همه رو ب چشم دروغگو و فیک نبین 

حالا دیگه ببخشید پاش زیر ماشین بوده دنده عقب گرفته چون در اصل باید بیان با جرثقیل ماشینو بردارن از رو پاش

خیلی احمقانه‌س ک فکر میکنی دقیقا این اتفاق برا کسی نمیتونه بیوفته چون تاپیک اون خانم پر بازدید شده ل ...

حالا دلیل عصبانیتتو بگو شاید تونستیم حلش کنیم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

هم ماشین سنگینه هم بچه میخواست پیاده بشه پرید و این پریدن باعث شد پاش پیچ بخوره و گیر کنه زیر تایر