2777
2789
عنوان

از زندگی زناشوییم ناامید و بی زارم

446 بازدید | 27 پست

کسی رو ندارم براش حرف بزنم اینجا فرصت خوبی بود تابتونم حرفهامو بزنم 11 ساله ازدواج کردم و یه دختر 9 ساله دارم و الان 4 ماهه باردارم 

خانواده ی همسرم فارس زبان هستند و من اصالتا آذری ام من 11 ساله ازخانوادم جداشدم واومدم تهران خانواده هسرم از اولش منو خیلی تو جم هاشون راه نمیدادن وباهام سرد بودن ومن مجبور شدم خودم عقب بکشم وقطع رابطه کنم همسرمم از همون ابتدا از لحاظ عاطفی وجنسی باهام سرد بود البته تو جم های فامیل باهام بگو بخند بود برای جلب توجه خانم ها اماتو خلوتمون همش توگوشیشه چندتا گروه داره تو تلگرام باخانمهای گروه گرمه همش باهم ویس کال میرن منم درگیردرس دخترمم خیلی به درس علاقه نداره کل تایممو دخترم گرفته قبل بارداری بادخترم همش میرفتم پارک  وقتی دلم میگرفت ولی الان نمیتونم بخاطر شرایطم جایی برم خیلی تنها شدم وقتی به شوهرم گلایهمیکنم میگه چندتا گروه معمولیه برای سرگرمی واوقات فراغته باهمه خانمها گرم وصمیمیه ولی حوصله من ودخترمو ندارم حتی وقتی میریم بیرون اگه من چیزی نگم باز شروع میکنه به ویس کال رفتن با هم گروهی هاش باهمکارهای خانم ودخترخاله هاشم خیلی خوبه مسائل مربوط به اونها شدید براش مهم وهواشونو داره خدایی نکرده یکی از خانمهای گروه بغض کنه و ناراحت باشه بابگو وبخند از دلش درمیاره ولی من از تنهایی هام گلایه میکنم میگه مگه گشنه وتشنه موندی یا لباس برا پوشیدن نداری انگار من خونه پدرم داشتم از گشنگی میمردم که زن این شدم بهش میگم نسبت به من بی تفاوتی ونسبت به خانمهای دیگه احساس مسئولیت میکنی میگی توکه ازخودمی اوایل سنم کم بود تحملش راحت بود امید داشتم یه روز دوستم داشته باشه اماالان برام سخت شده دارم افسرده میشم انقدر باهم رابطه نداشتیم که نسبت بهش دیگه تمایلی ندارم ودیگه نمیخوام حتی کنارش بشینم دلم ازش  شکسته نمیدونم تاکب ابنهمه تنهایی رو میتونم تحمل کنم به روابط زن وشوهرهای اطرافم غبطه میخورم بخاطر دخترم فقط نفس میکشم اگه ازدواج اینه دلم میخواد دخترم بمونه توخونه موهاشم مثل دندون هاش سفید شه ولی شوهرنکنه

بمیرم برا دل شکسته ات💔

الا که دیگه دیره ولی کاش حامله نمیشدی دومی رو با این پدر بی مسیولیتشون،معلومه سر و گوششم میجنبه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

منو شوهرمم امروز باهم بحث کردیم الان قهریم من خوابم نمیبره شوهرم صدای خرو پفش تا سه تا کوچه اونطرف تر هم میره دلم میخواد بالش بزارم رو صورتش خفش کنم 😬

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بمیرم برا دل شکسته ات💔الا که دیگه دیره ولی کاش حامله نمیشدی دومی رو با این پدر بی مسیولیتشون،معلومه ...

خدانکنه عزیزم بچه ی دوم کاملا ناخواسته بود ماباهم خیلی ارتباطمون کمه فکرشونمیکردم باردارشم واقعا انگار خواست خدابود که لااقل دخترم از تنهایی دربیاد 

احساس میکنم چط هاش خیلی بیشتر از بگو بخند سادس ک برا رابطه سمتت نمیاد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

تهرانی دوست پیدا کن خودت و محدود نکن

امتحان کردم ولی چون مسئولیت دخترم همش بامنه بیرون رفتن بادوستهام سخته یه چیزی بگم من بخاطر شرایطم زیادی ساکت و افسرده شدم دست خودم نیست آدمهارو فراری میدم