2777
2789
عنوان

اگر دخترت اینو بت بگه چی بهش میگی😅😅😟🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 67 پست

اگه خیلی کوچولو باشه کاریش ندارم

چون منم 5 سالم بود تو مهد کودکم یه پسر دیگه که پیش دبستانی بود ازم با انگشترایی ک از قم میخری ارزونن خواستگاری کرد گفت وقتی بزرگ بشم ازدواج میکنم باهات 🥹😂 منم هیچ درکی نداشتم فکر میکردم سیندرلام الان، بدو بدو ب مامانم گفتم من میخوام ازدواج کنم😂 اصلااا درکی نداشتم اصلا این حرفا چیه تو فیلما دیده بودم

اونام خندیدن فقط بهم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رابطه نره

به نظرم تو رابطه رفتن اونم زیر بیست حماقت محضه

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

بهش میگم یه شب شام دعوتش کن من و بابات هم باهاش آشنا بشیم 😍

وای فک  کن

مورچه قشنگم یه روزی این حرف رو بزنه 

قشنگ میدونم خودتو خوب جمع و جور میکنی 

ولی بعد که تنها شدی با خودت میگی کی بزرگ شدی جوجه ام

حتی شاید چند قطره اشک بریزی و قلبت پر بشه از یه مهر ولرم و غمگین ولی بدون غم

اخه من خودم که تصور میکنم اینجوری میشم نسترن جانم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اگه خیلی کوچولو باشه کاریش ندارمچون منم 5 سالم بود تو مهد کودکم یه پسر دیگه که پیش دبستانی بود ازم ب ...

الهیییی عزیزم 

الان کجاس

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

چون خودم ضربه بدی خوردم از این موضوع باهاش حرف میزنم تا منصرف بشه زیر بیست تو رابطه رفتن اشتباهه

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

الهیییی عزیزم الان کجاس

نمیدونم دیگه اومدیم یه شهردیگه یادم نیست اصلا کی بود

اما اگه ی روز فهمیدم کیه و دیدمش میگم یادتتت نره قول دادی😂

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

وای فک کنمورچه قشنگم یه روزی این حرف رو بزنه قشنگ میدونم خودتو خوب جمع و جور میکنی ولی بعد که تنها ...

اگر دخترت  عاشق شه   براش چکار میکنی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
نمیدونم دیگه اومدیم یه شهردیگه یادم نیست اصلا کی بوداما اگه ی روز فهمیدم کیه و دیدمش میگم یادتتت نره ...

🤣🤣🤣🤣🤣 فکنم تورو یادش  نی