2777
2789
عنوان

شوهرزیبا

861 بازدید | 52 پست

سلام به همگی

لطفا راهنماییم کنید

من حدود پنج سال پیش با پسر عمه م ازدواج کردم،اونموقع ناراضی بودم اما پدرم اصرار زیادی داشت. به مرور زمان روز بروز بیشتر دوسش دارن

از همه لحاظ عالیه

ولی تنها مشکلی که دارم و شده عذاب زندگیم اینه که اون از من زیباتره،هیچوقت بروم نیاورده

ولی وقتایی که میریم بازار خیلی ناراحت و ساکت میشه

یا وقتایی که برادر شوهرم و زنش بیان خونمون(زنش خوشگله)

خیلی از درون خودمو میخورم

دلم واسه همسرم میسوزه اگه دخترم نبود میرفتم...

لطفا اگه کسی درکم میکنه کمکم کنه

چکار کنم 

اعتماد بنفستو ببر بالا..بهش محبت کن.مردا کسی محبتشون کنه عاشقش میشه.زیبایی براشون عادی میشه ب مرور زمان.به خودت برس.بهش بیشتر توجه کن

کاش بجای دلم نفسم میگرفت و تمام😢😢😭😭خدایا سیرم از دنیای نامردت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیبایی چی هس مگه ؟ 

اولین مشکلت اینه ک ب این قضیه فکر میکنی و قبولش داری ...‌

اول به زیبایی خودت ایمان بیار و بیشتر از قبل ب خودت برس ...

ببخشید استارتر ولی اگه خیلی زشت هم باشه آدم با شیک پوشی و اعتماد به نفس جذب میکنه دیگرانو . 

خودت اجازه دادی شوهرت جرات همچین فکری پیدا کنه خب 

شوهر زیبا بوود در این زمونه بلا 😅خونه ای بی بلا هرگز نمونه ای خددددددددا😄😄😄😅

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕

این حرفا چیه میزنی؟یکم اعتماد بنفس داشته باش اون اگه دوست نداشت ترو نمیگرفت،شوعر منم از من زیباتره بهشم چند بار گفتم ولی منم بخودم میرسم طوری که چشش جز منو نمیبیننه

دردهايت را دورت نچين که ديوارشوند ، زيرپايت بچين که پله شوند…