2777
2789
عنوان

شوهرزیبا

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 52 پست

معلومه شوهرت رو خیلی دوس داری، مطمئن باش اونم با علاقه تورو انتخاب کرده، اگر علاقه نبود الکی نمیومد با تو. تازه  ، یه مدت این زیبایی برای مردا معنی داره . بعد یه مدت اون اخلاق و روحت هست که براش زیبا میشه.خوشبخت باشید

تمام هستی ام شده سه واژه‌ی جدا جدا... من و ... شب و ... خیال او💙😘

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واااااا چه حرفا حتما زیبایی درونت دیده که دوست داره.

با این فکرا هم خودتو ازار میدی هم زندگیتو خراب میکنی.

زیبایی که حتما نباید ظاهری باشه حتما باطنت واسش زیباس که مهمتر از زیبایی ظاهره.

اون راضیه دیگه تو کاری نداشته باش پس.

خیلی از زن و شوهرا هستن که مرد از زن زیباتره ولی زندگی خوبی دارن

😍💞😚

وای منم اینطورم، هر دختر خوشگلی میبینم نگاه شوهرم میکنم بینم اونم داره نگاه میکنه یا نه، چقد عذاب اوره، البته شوهرم هزار بار گفته تو خوشگلی، ولی دست خودم نیست

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

برا چی دلت برا همسرت میسوزه؟ زن بدی هستی براش؟ دست بزن داری؟😁 بددهنی؟ غرغرویی؟ ولخرجی؟ چی آخه مگه چته میگی دلم براش میسوزه 😐 حالا اون یه کم ظاهرش بهتره چیه مگه منم شوهرم از خودم خوشگل تره دلمم براش نمی سوزه اصلا 😂😂😂 خیلی خوش به حالشه که منو داره. اعتماد به نفس داشته باش 

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
اعتماد بنفستو ببر بالا..بهش محبت کن.مردا کسی محبتشون کنه عاشقش میشه.زیبایی براشون عادی میشه ب مرور ز ...

شوهرمنم همیشه همينو ميگه ک زیبایی عادی ميشه اخلاقه ک مهمه خداروشکر اونم ندارم 

لطفا هرکس با من جر وبحث کرده بگه لایکش نکنم خودم زود فراموش میکنم با تچکر 😝😜😜😜

فکر کنپ اعتماد به نفس نداری .مهم ترین نکته تو زیبایی هیکل مناسب و پوست خوب و موی سالم هست که با یکم توجه به خودت میتونی اینا روداشتهباشی بعدم شیک لباس بپوش. یه زن اگه این موارد رو رعایت کنه هرچقدر هم زشت باشه بخاطر ظرافت زنانش زیبا بنظر میرسه

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری