2777
2789
عنوان

تو این مدت

97 بازدید | 8 پست

یچیزیو با چشم خودم دیدم که اگه کسی دیگه برامتعریف میکرد انکارش میکردم و میگفتم نههههه طرف من این مدلی نیست ولی متاسفانه با چشمای خودم دیدم و دیگه تموم امیدم از بین رفت🥲😂

عموم از یه دختری بعد از سالیان سال خوشش اومد،اولین کاری که کرد اومد راجع بهش به با خانواده صحبت کرد به همه تو خانواده گفت من این دخترو میخوام

خانواده با شرایط دختر اوکی نبودن عموم رفت حضوری با خانواده دختره صحبت کرد

اومد قهر کرد حتی چندوقت چیزی نمیخورد

انقدر رفت اومد تا بالاخره همه چی اوکی شد

حتی با وجود اینکه از لحاظ مالی هماوکی نبود ولی گفت یجوری دوتایی همه چیو جور میکنیم

خواستم بگم الکی دنبال نشونه دوست داشتن از طرف پارتنر یا کراش نگردین یا انقدر به حس ششمهای محرتم مراجعه نفرمایید😂💔

طرف اگه دوستون داشته باش صد در صد خودشو براتون میزاره جوری خودتون با تموم وجود میفهمید که دوستون داره و برای به دست اوردنتون هرکاری میکنه

منخودم بعد از این اتفاق دیگه بیخیال کشی که دوسش داشتمشدم

یه سال صبر کردم بیاد جلو خب اون اگه دوسم داشت قطعا نگران از دست دادنمم میبود پس حسی نداره که نیومده همش و همش توهمات ذهن خودم بود همین و بس:)

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین دقیقا همینهولی دخترا متوجه نمیشن

اره تا با چشم خودمون نبینیم باور نمیکنیم ولی متاسفانه همینه

کسی اگه یکیو بخواد صبر نمیکنه تا به طرف وحی بشه

برای به دست اوردنش همه تلاششو میکنه

اره تا با چشم خودمون نبینیم باور نمیکنیم ولی متاسفانه همینهکسی اگه یکیو بخواد صبر نمیکنه تا به طرف و ...

دقیقاااااااااااااااااااااااا

مریض مصلحت خویش را نمی داند. ب تلخ و شور طبیب زمانه قانع باش👌

با همه ی حرفات موافقم. البته خب حرفات کنار موارد دیگه کامل میشن. ولی در هر صورت راست میگویییییییییی

من خودم که بعد از این قضیه یه مدت افسردگی گرفته بودم😂

چون بهم ثابت شد اونی که این همه دارم تلاش میکنم که منو ببینه،اصلا حسی بهم نداره

من خودم که بعد از این قضیه یه مدت افسردگی گرفته بودم😂چون بهم ثابت شد اونی که این همه دارم تلاش میکن ...

تو نیز با او چونان کن که با تو کرد. او ،نظرات ، احساساتش را به پشمانت بگیر.