2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت حق اظهار نظر نداری

1129 بازدید | 39 پست

قضیه ازین قرار که مادر شوهرم خیلی دخالت میکنه و اذیت میکنه ایزاد بنی اسرائیلی میگیره و نمیزاره منو شوهرم وقت بگذرونیم 

من توی دوران عقدم و الان ۲ ماهه عقد کردم و ۵ ماه نامزد بودم 

شوهرم از اول گفته بود خونه ام هست فلان جا و اونجا زندگی میکنم 

ولی الان ۴ روزه میگه میخواد طبقه بالا مادرش باشه 

باهاش حرف زدم که بالا نباشیم قبول نکرد 

امروز برادر شوهرم زنگ زد گفت بیاین یه گوسفند شریکی بخریم فعلا مم پول ندارم ، پولای شوهرم دست مادرشه 😐 چون شریک کارین شوهرم گفت نه نرو شراکتی نمیشه و مادرش گوش نداد منم بهش گفتم دیدی حرفت گوش ندن چقد بده 

ناراحت شد 

بعداز ظهر که زنگ زدم حالش بپرسم انگار منتظر بود و شروع کرد ...

هنوز ۲ماهه عقد کردین😔

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بهم گفت تو حق اظهار نظر تو مسائل کاری و اقتصادی محل خونه نداری اگه من گفتم بریم تو انباری بابام زندکی کنیم تا باید بگی باشه 

اگه منو دوست داری هر جا من بگم زندگی میکنی 

بعد شروع کرد گفتن که چرا از نامزد قبلیش جدا شده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بابات بگو باهاش اتمام حجت کنه سر این چیزا الکی خودتو ننداز وسط چون به حرفت گوش نمیدن تو عقدم هستی ...

به بابام اینا گفتن 

بابام گفته نمیزاره من برم طبقه بالا چون بهم قول دادن خونه ات جدا باشه

وای خدای من دختر هنوز دو ماهه عقد کردی وضعت اینه من دو ساله نیمه عقد کردم شوهرم اینجور غلطی بکهه یا بزنه زیر حرفش خفش میکنم

بابات چیزی نمیگه؟این قضیه شوخی نیست جدی بگیر اخلاقاشو 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
به بابام اینا گفتن بابام گفته نمیزاره من برم طبقه بالا چون بهم قول دادن خونه ات جدا باشه

خودتم قبلا ازدواج کرده بودی؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

وای خدای من دختر هنوز دو ماهه عقد کردی وضعت اینه من دو ساله نیمه عقد کردم شوهرم اینجور غلطی بکهه یا ...

بابام میگه منتظرم به من بگه تا بپچیمش به حرف آخه قبل عقد قول داده بود خونه من جدا باشه 

اخلاقش اینجوری نبود امروز اینجوری شد یدفه 

این اگه اخلاق درست درمون داشت نامزد قبلیش جدا نمیشد ،برید پیش مشاوره با خوانوادت حسابی مشورت کن ،تا ...

نامزد قبلیش دختر داییش بود که با همین مامانه به مشکل خورد و رفت 

نه

اون نامزد بوده یا عقد مرده 

دلیلش چی بوده جداشده؟