سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
من ک میگم بجز خانه بازی و اینا تو محیط باز ببرشون تعامل و جنب جوش بیشتری داشته باشن مثلا دوچرخه و اسکیت یادشون بده ببر پارک بازی کنن،اگ تو پارک بچهای همسن و سال دارن سعی کن باهم دوستشون کنی و..
سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقتنینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکنایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
دخترم فعلا یک سالشه تفریح خاصی هم نمیبرمش،البته خرید های خونه رو باهم میریم انجام میدیم و لذت میبره،گاهی هم میریم مهمونی با بچه ها بازی میکنه در حد هفته ای یکبار
داخل حیاط براش تاب و ماشین گذاشتیم و خیلی دوست داره،اتفاقا چندوقت پیش به این فکر افتادم ببرمش خانه بازی