2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا برای تفریح بچه ها بیشتر کجا میرید؟من دوتا بچه ۱۰ و ۵ ساله دارم نمیدونم کجا برم که به هردوشون خوش ...

والا همین گشتنا تو پارک های معمولیم به بچه ها خوش میگذره فقط بیرون باشن بقیش حله😂

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

شهر بازی سر پوشیده فکنم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

کلا برای تفریح بچه ها بیشتر کجا میرید؟من دوتا بچه ۱۰ و ۵ ساله دارم نمیدونم کجا برم که به هردوشون خوش ...

سر کوچمون هم خانه بازیه 

امام زاده حسن پاساژ ایده ال اونجا هم میریم😅

هی نفسی میاد و میگاد🙃

من ک میگم بجز خانه بازی و اینا تو محیط باز ببرشون تعامل و جنب جوش بیشتری داشته باشن مثلا دوچرخه و اسکیت یادشون بده ببر پارک بازی کنن،اگ تو پارک بچهای همسن و سال دارن سعی کن باهم دوستشون کنی و..

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

سنشون متفاوته

دخترم فعلا یک سالشه تفریح خاصی هم نمیبرمش،البته خرید های خونه رو باهم میریم انجام میدیم و لذت میبره،گاهی هم میریم مهمونی با بچه ها بازی میکنه در حد هفته ای یکبار

داخل حیاط براش تاب و ماشین گذاشتیم و خیلی دوست داره،اتفاقا چندوقت پیش به این فکر افتادم ببرمش خانه بازی

الان که بهاره طبیعت .پارک .پیاده روی که میریم پسرمم بادوچرخه میاد بازی‌.بادوستای بچه دارقرارمیزاریم میریم مراسمات هفتگی مسجد

یامیریم زیارت امامزاده شهرمون بچه هاهم توحیاط بازی‌میکنن.

ترامپولین خیلی دوس‌داره.گاهی خیلی کم میبرم شهربازی

سنشون متفاوتهدخترم فعلا یک سالشه تفریح خاصی هم نمیبرمش،البته خرید های خونه رو باهم میریم انجام میدیم ...

خانه بازی عالیه من از یک سالو نیم میبردم بچم الان اجتماعیه و اصلا اضطراب جدایی نداره

گلم شما بچه هات رو یه ورزش پر جنب و جوش مثل ژیمیناستیک بفرست که انرژیشدن تخلیه بشه

ضمنا سنشون متفاوته بهط بع سبک تفریحاتشون هم متفاوته

میتونی براشون دوچرخه بخری گاهی برن دوچرخه سواری یا اگر حیاط دارید توپ بازی کنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز