2777
2789

همش مادرش مادرش 

بعد از روز عروسیمون تا حالا داره یا ویلا درست میکنه گفت تموم شد میفروشم میریم یه جای بزرگتر میگیریم ، حالا چند بار مامانش گفته آخ جون ویتامین تموم بشه آخر هفته ها بریم 

امروز میگه مبلا رو اگه دوست نداری بزارم واسه ویلا میگم مگه نگفتی ویلا رو میفروشی مبل برا چیه؟ 

میگه خوب اگه به قیمتی که میخوان نخرند چرا بفروشم 

دروغ میگه از اولم مطمئن بودم نمی‌ فروشه 

چیکارش کنم ؟ الان خونمون ۴ طبقه ولی قدیمیه ، تازه تحمل مادرشوهرم رو دیگه ندارم خیلی اذیتم میکنه 

بچه ها من حق طلاق دارم به نظرتون جدا بشم؟ بخدا دیگه خستم کرده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مساله اینه برا همین ۴ طبقه هم مشتری اومد باز شوهرم گفت به قیمت نمی‌خرند نداد

ای بابا معلومه خونه قدیمی روکمتر می‌خرن دیگه راه حلت فقط اینه که باید به زبون بگیریش اسم طلاق هم نیار بدترازت میترسه میزنه به اسم مادرش حواستوجمع کن

ای بابا معلومه خونه قدیمی روکمتر می‌خرن دیگه راه حلت فقط اینه که باید به زبون بگیریش اسم طلاق هم نیا ...

از روز اول عروسیم تا حالا هر چی خواستم گفت صبر کن ویلا تموم بشه ، تموم  که نمیشه بعدشم تموم بشه بزاره واسه تفریح مادرش 

خدا چرا اصلا نمیبینه اینهمه سختی منو 

عزیزم، به نظر میاد که خیلی تحت فشار هستی و وضعیت واقعا آزاردهنده شده. این‌که احساس می‌کنی حرفای شوهرت همیشه با عملش متفاوتن و دیگه نمی‌تونی تحمل کنی، واقعا اذیت‌کننده‌ست. فکر می‌کنم نیاز داری که باهاش خیلی صریح و با آرامش صحبت کنی و شرایطتو بهش توضیح بدی. این‌که میگی مادرش رو تحمل نمی‌کنی هم خیلی مهمه و باید بگی که چطور این موضوع روی روانت تاثیر می‌ذاره. در نهایت، تصمیم نهایی با خودته، اما نباید خودت رو فدای هیچ چیزی کنی که آرامش رو ازت می‌گیره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

عزیزم، به نظر میاد که خیلی تحت فشار هستی و وضعیت واقعا آزاردهنده شده. این‌که احساس می‌کنی حرفای شوهر ...

هر بار یه وعده الکی میده و بعد دوباره همه چی به نفع مادرش پیش میره 

و ناراحتی منم اصلا براش مهم نیست هیچی