دارم به استارتر میگمیه کلمه رو میشه هم محترمانه بیان کنی هم جوری بگی طرف ناراحت بشهخوب کلمه بیوه قشن ...
اهان احسنت
موافقم باهاتون
ولی دیدم متاسفانه چقدر ادم بی درک و عجیب غریب زیاده تو این تاپیک
امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹 اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چ طور ممکنه حتی اون خانمی ک یکبار سابقه ازدواج و زندگی مشترک داشته رو اینو نمیگه ب خودش نمیگه مجرد چ ...
مجرد توصیف وضعیتی که یک نفر داره یعنی زوج نداره اونی که شما میگی باکرس که البته الان دیگه در مورد خیلی از دخترای ازدواج نکرده صدق نمیکنه ، مثلا شما بری یه جا استخدام شی تو فرم زده مجرد یا متاهل نزده بیوه یا مطلقه
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
چ طور ممکنه حتی اون خانمی ک یکبار سابقه ازدواج و زندگی مشترک داشته رو اینو نمیگه ب خودش نمیگه مجرد چ ...
به خانوم شوهر مرده بگن مجرد به خانوم شوهر طلاق داده بگن مجرد ب دختری که تاحالا ازدواج نکرده بگن مجرد ...همین مجرد مجرد انداختن ک اینهمه دختر دم بخت هنوز کسی پیدا نشده باهاشون ازدواج کنه چون باقی خانوما دارن فرهنگسازی میکنن ک ماهم مجردیم
به خانوم شوهر مرده بگن مجرد به خانوم شوهر طلاق داده بگن مجرد ب دختری که تاحالا ازدواج نکرده بگن مجرد ...
اون دخترا اگر یکم به وضع خودشون نگاه کنن و رو ابرا سیر نکنن توقع رو بیارن پایین بچه بازیاشون و بذارن کنار و پراید کنسله و ... راه نندازن میتونن ازدواج کنن