به خانوم شوهر مرده بگن مجرد به خانوم شوهر طلاق داده بگن مجرد ب دختری که تاحالا ازدواج نکرده بگن مجرد ...
ولا بنده خداها هم این ادعا رو ندارن من چند جا رفتم و تو مجالسی بودم خانم مطلقه و یا بیوه بودن اسم خودشونو مجرد نمیزاشتن با آنکه تنها و مستقل زندگی میکردن حالا چ با بچه چ بی بچه
اینا نمیدونم از کجا پیداشون شده😅😅😅
من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حس میکنم کم سن و ساله دیگه هر کس با توجه به فهم و درکش صحبت میکنه
اره منم میدونم سنش کمه وگرنه سنش بیشتر بود درکش بیشتربود هی میگه مطلقه مطلقه ارزشش با مجرد یکی نیست امکان داره سر خودشم بیاد کارماست دیگه ازدواجم مثل هندونه دربسته
اینجا میگن ده تا بچه هم داشته باشه و طلاق گرفته باشه یا شوهرش مرده باشه باید بگید مجرد
فقط مجرد
حالا جالبه تو واقعیت خود طرف میگه مطلقم یا بیوه هستم و اصلا ناراحت نمیشه
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
ترشیده ی دنبال شوهر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣شاید اون مطلقه ها یا بیوه ها خوشگل تر و خواستنی تر از صد تا مجرد باش ...
عزیزم من نودم دوتا بچه دارم ، شوهرمم فرمانده ایستکاه اتشنشانی هستش ...خوشگل تر شاید باشن ولی تله های بزرگتری هم دارن یبار ازدواج کردن چم و خم کارو میدونن بلدن ولی دختر مجرد نه شوهر داری نکرده بلد نیست نمیتونه خوب تور بزنه
من دو تا بچه دارم ،،،،مگه دختر رسیده نرسیدگی داره ک اززمانش بگذره بهش بگن ترشیده؟؟؟امثال شماها تله ه ...
اگه به تله انداختنه خب دخترای مجردم تله بندازن بردارن یکی انقد فشار خوردن نداره🤣منم متاهل هستم و جدا نشدم ولی دارم از همجنس خودم دفاع میکنم زنی که جدا شده یعنی نتونستن باهم ادامه بدن دیگه قتل که نکرده
عزیزم من نودم دوتا بچه دارم ، شوهرمم فرمانده ایستکاه اتشنشانی هستش ...خوشگل تر شاید باشن ولی تله های ...
عزیزم،این لفظ ها ممکن ی روزی خدایی نکرده برای خودتم بکار ببرن اون موقع روحیاتت حساس تر از الان میشه که شوهر کنارته و بدت میاد و اون موقع میفهمی چرا میگیم این الفاظ رو بکار نبریم بهتره