2777
2789
استارتر گفت دختر مجررررد و با زنی که دوبار دوبار جدا شده یکی میدونید؟منظورم حرف بی ادبانه اون بود من ...

حس میکنم کم سن و ساله دیگه هر کس با توجه به فهم و درکش صحبت میکنه 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

به خانوم شوهر مرده بگن مجرد به خانوم شوهر طلاق داده بگن مجرد ب دختری که تاحالا ازدواج نکرده بگن مجرد ...

ولا بنده خداها هم این ادعا رو ندارن من چند جا رفتم و تو مجالسی بودم خانم مطلقه و یا بیوه بودن اسم خودشونو مجرد نمیزاشتن با آنکه تنها و مستقل زندگی میکردن حالا چ با بچه چ بی بچه 

اینا نمیدونم از کجا پیداشون شده😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بیشتر ببینید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماهم پیگیر نباش خودتو با دختر مجرد همسطح بدونی .درضمن خیلی میخای سرت ب زندگیت باشه از تاپیک خارج شو

اهاااااااااپس خودت خواستی😅

ماهم به دخترمجرد میگیم ترشیده😄یعنی کسی که ازدواج نکرده ترشیده شده

دارم به استارتر میگمیه کلمه رو میشه هم محترمانه بیان کنی هم جوری بگی طرف ناراحت بشهخوب کلمه بیوه قشن ...

طرف خودش تو تاپیک میگه بیوه هستم،بهش میگن نگو بیوه زشته !در ضمن شما شاید قبولذکنی خانومی ک شوهرش فوت شده خطاب کنی مجرد .ولی بقیه نمیتونن کسیکه شوهرش فوت شده بیوه هست ...من قبل اینکه تاپیک بزنم گوگل زدم .

حس میکنم کم سن و ساله دیگه هر کس با توجه به فهم و درکش صحبت میکنه

اره منم میدونم سنش کمه وگرنه سنش بیشتر بود درکش بیشتربود  هی میگه مطلقه مطلقه ارزشش با مجرد یکی نیست امکان داره سر خودشم بیاد کارماست دیگه ازدواجم مثل هندونه دربسته

اهاااااااااپس خودت خواستی😅ماهم به دخترمجرد میگیم ترشیده😄یعنی کسی که ازدواج نکرده ترشیده شده

ترشیده ی دنبال شوهر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

شاید اون مطلقه ها یا بیوه ها خوشگل تر و خواستنی تر از صد تا مجرد باشن 

بخاطر همین خیلی از پسرای مجرد دوست دارن باهاشون ازدواج کنن

اهاااااااااپس خودت خواستی😅ماهم به دخترمجرد میگیم ترشیده😄یعنی کسی که ازدواج نکرده ترشیده شده

من دو تا بچه دارم ،،،،مگه دختر رسیده نرسیدگی داره ک اززمانش بگذره بهش بگن ترشیده؟؟؟امثال شماها تله هاشونو بردارن دخترای مجردم ازدواج میکنن

اینجا میگن ده تا بچه هم داشته باشه و طلاق گرفته باشه یا شوهرش مرده باشه باید بگید مجرد 

فقط مجرد 

حالا جالبه تو واقعیت خود طرف میگه مطلقم یا بیوه هستم و اصلا ناراحت نمیشه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بیشتر ببینید
اره منم میدونم سنش کمه وگرنه سنش بیشتر بود درکش بیشتربود هی میگه مطلقه مطلقه ارزشش با مجرد یکی نیست ...

حالا انگار مجرد بود چه امتیاز ویژه ای داره 

مدال نوبل کسب کردن 

بابا اگه امتیازه پس چرا برا شوهر کردن ی خواستگار داشتن اینقدر بابال میزنید خوب مجرد بمونید که امتیازتون،رو از دست ندید

ترشیده ی دنبال شوهر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣شاید اون مطلقه ها یا بیوه ها خوشگل تر و خواستنی تر از صد تا مجرد باش ...

عزیزم من نودم دوتا بچه دارم ، شوهرمم فرمانده ایستکاه اتشنشانی هستش ...خوشگل تر شاید باشن ولی تله های بزرگتری هم دارن یبار ازدواج کردن چم و خم کارو میدونن بلدن ولی دختر مجرد نه شوهر داری نکرده بلد نیست نمیتونه خوب تور بزنه

من دو تا بچه دارم ،،،،مگه دختر رسیده نرسیدگی داره ک اززمانش بگذره بهش بگن ترشیده؟؟؟امثال شماها تله ه ...

اگه به تله انداختنه خب دخترای مجردم تله بندازن بردارن یکی  انقد فشار خوردن نداره🤣منم متاهل هستم و جدا نشدم ولی دارم از همجنس خودم دفاع میکنم زنی که جدا شده یعنی نتونستن باهم ادامه بدن دیگه قتل که نکرده

اره منم میدونم سنش کمه وگرنه سنش بیشتر بود درکش بیشتربود هی میگه مطلقه مطلقه ارزشش با مجرد یکی نیست ...

۳۱ سالمه ...دوتاهم بچه دارم ولی یروزی هم طلاق بگیرم هیچوقت خودمو شرایطمو همسطح یه دختر مجرد نمیدونم 

عزیزم من نودم دوتا بچه دارم ، شوهرمم فرمانده ایستکاه اتشنشانی هستش ...خوشگل تر شاید باشن ولی تله های ...

عزیزم،این لفظ ها ممکن ی روزی خدایی نکرده برای خودتم بکار ببرن اون موقع روحیاتت حساس تر از الان میشه که شوهر کنارته و بدت میاد و اون موقع میفهمی چرا میگیم این الفاظ رو بکار نبریم بهتره