2777
2789
اصلا همین الان برای مردای زن مرده اسم انتخاب میکنیمگیوه چطوره

ب اونم میگن بیوه یا زن مرده ...بزن گوگل ...قبل اینکه این تاپیک و‌بزنم ی سر ب گوگل زدم ببینم واقعا اشتباه گفتهدمیسه بیوه یا نه؟دیدم خیر فقط بعضیا خوددرگیرن

حالایکی حوصلش میکشه یکی نه ،طرف خودش میگه من بیوه هستم کاسه داغ تر از اش میگن ب خودت نگو بیوه

میخوان دلداری بدن 😅😅😅

بار غم رو کم کنن ب خیالشون 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورم تو این دوره زمونه ی نفر داره چنین چیزی رو میکهالان جدی گفتین یا تیکه به استارتر بود؟!

دارم به استارتر میگم

یه کلمه رو میشه هم محترمانه بیان کنی هم جوری بگی طرف ناراحت بشه

خوب کلمه بیوه قشنگ نیست

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

به مرد زن مرده هم میگن ولی بیشتر خانمهاست.در قدیم به اسم  شوهرشون خانمها به خاطر حیا مثلا صدا نمیزدن ومیگفتن ،وی،حالا وقتی شوهرخانم میمیره میشه بدون وی یا (بی وه ) به هیچ وجه حرف بد وتوهین امیزی نیست 

ع؟؟بعد تو یه جمع به دختر مجردی ک تاحالا ازدواج نکرده هم بگیم مجرد ب اونیم ک فرضا دوبتر شوهر کرده دوب ...

اره دیگه همه مجردن به بقیه چه ربطی داره کی چندبار ازدواج کرده خب بدرد هم نخوردن جدا شدن اون دختر مجرد که صدبار دوست پسر عوض کرده چه فرقی داره با اون زن بیچاره هم نتونسته با شوهرش زندگی کنه جدا شده باید روش اسم بذاریم و اونو از دختر مجرد کمتر بدونیم؟

اره دیگه همه مجردن به بقیه چه ربطی داره کی چندبار ازدواج کرده خب بدرد هم نخوردن جدا شدن اون دختر مجر ...

اون خانوم طلاق گرفته مطلقه هستش ...اون دختر مجرد هستش تاحالا ازدواج نکرده خیلی فرق هست بینشون 

اره دیگه همه مجردن به بقیه چه ربطی داره کی چندبار ازدواج کرده خب بدرد هم نخوردن جدا شدن اون دختر مجر ...

البته ب جدا شده ها نمیگن بیوه به اونایی ک شوهرشون فوت شده میگن بیوه. مثلا میگن بیوه احمد اقا

کسی که همسرش فوت کرده یا جدا شده مجرد همین چه زن چه مرد

چ طور ممکنه حتی اون خانمی ک یکبار سابقه ازدواج و زندگی مشترک داشته رو اینو نمیگه ب خودش نمیگه مجرد چون سابقه ازدواج و زندگی مشترک داشته 

مجرد ب اونی اطلاق میشه چ دختر چ پسر ک سابقه زندگی مشترک و ازدواج (چ سنتی چ سفید چ صنعتی)رو نداشته باشه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

دوستپسر با شوهر فرق داره ...بخاطر دوستپسرش لباس عروس نمیپوشه ولی اونیکه ازدواج کرده میپوشه پس خیلی فرق بین خانوم مجرد و‌مطلقه