2777
2789
دارم به استارتر میگمیه کلمه رو میشه هم محترمانه بیان کنی هم جوری بگی طرف ناراحت بشهخوب کلمه بیوه قشن ...

اهان احسنت

موافقم باهاتون

ولی دیدم متاسفانه چقدر ادم بی درک و عجیب غریب زیاده تو این تاپیک

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون خانوم طلاق گرفته مطلقه هستش ...اون دختر مجرد هستش تاحالا ازدواج نکرده خیلی فرق هست بینشون

هیچ فرقی بینشون نیست به شما ربطی نداره کی چیکارکرده سرت به زندگی‌خودت باشه روآدما برچسب نزن

چ طور ممکنه حتی اون خانمی ک یکبار سابقه ازدواج و زندگی مشترک داشته رو اینو نمیگه ب خودش نمیگه مجرد چ ...

مجرد توصیف وضعیتی که یک نفر داره یعنی زوج نداره اونی که شما میگی باکرس که البته الان دیگه در مورد خیلی از دخترای ازدواج نکرده صدق نمیکنه ، مثلا شما بری یه جا استخدام شی تو فرم زده مجرد یا متاهل نزده بیوه یا مطلقه 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

اره دیگه همه مجردن به بقیه چه ربطی داره کی چندبار ازدواج کرده خب بدرد هم نخوردن جدا شدن اون دختر مجر ...

کسی کمتر از دیگری و بیشتر از بقیه نیست 

اشتباه شما پس همینه فک میکنی ب کسی بگی مطلقه پس کمتر از زن شوهردار میشه یا کسی ک اصلا سابقه ازدواج و زندگی مشترک نداشته ،هست

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اصلا هم زشت نیست

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چ طور ممکنه حتی اون خانمی ک یکبار سابقه ازدواج و زندگی مشترک داشته رو اینو نمیگه ب خودش نمیگه مجرد چ ...

به خانوم شوهر مرده بگن مجرد به خانوم شوهر طلاق داده بگن مجرد ب دختری که تاحالا ازدواج نکرده بگن مجرد ...همین مجرد مجرد انداختن ک اینهمه دختر دم بخت هنوز کسی پیدا نشده باهاشون ازدواج کنه چون باقی خانوما دارن فرهنگسازی میکنن ک ماهم مجردیم 

مجرد توصیف وضعیتی که یک نفر داره یعنی زوج نداره اونی که شما میگی باکرس که البته الان دیگه در مورد خی ...

ولی ازت میپرسن سابقه ازدواج داشتی ؟؟؟

دلیل نمیشه اون چیزی ک مکتوب باشه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

هیچ فرقی بینشون نیست به شما ربطی نداره کی چیکارکرده سرت به زندگی‌خودت باشه روآدما برچسب نزن

شماهم پیگیر نباش خودتو با دختر مجرد همسطح بدونی .درضمن خیلی میخای سرت ب زندگیت باشه از تاپیک خارج شو

کسی کمتر از دیگری و بیشتر از بقیه نیست اشتباه شما پس همینه فک میکنی ب کسی بگی مطلقه پس کمتر از زن شو ...

استارتر گفت دختر مجررررد و با زنی که دوبار دوبار جدا شده یکی میدونید؟

منظورم حرف بی ادبانه اون بود من که اینجوری فکز نمیکنم

دعوا نکنید برید بخوابید حیف بهاره ها

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

به خانوم شوهر مرده بگن مجرد به خانوم شوهر طلاق داده بگن مجرد ب دختری که تاحالا ازدواج نکرده بگن مجرد ...

اون دخترا اگر یکم به وضع خودشون نگاه کنن و رو ابرا سیر نکنن توقع رو بیارن پایین بچه بازیاشون و بذارن کنار و پراید کنسله و ‌.‌.. راه نندازن میتونن ازدواج کنن 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم