2777
2789
عنوان

گروه دخترونه (متاهل مجرد)تلگرام

245 بازدید | 40 پست

دهه ۶۰.۷۰.۸۰ فرق نمیکنه 

فقط دختر باشی 

ورود آقایون ممنوع❌

برا تایید اینکه دختریم باید قبل ورود ویس بدی که تایید شی 

خاستی آیدی تلگرامت بده بفرستم اونجا 

روز خوش🤍

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

گروه فریباس؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کی😂😂آشنایی

یه بار اومدم بی احترامی شد 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

گروه خوبی‌نیود لفت دادم

فضا دوستانه نبود 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حالا چی هست گروه تلگرام ک انقد مهمم جلوه میدی 😂آیدی گروهم بذاری کسی نمیاد خیالت راحت 😂

دورهمی 

اتفاقا میان چندبار گذاشتیم چند بارم مرد اومد تو گروه

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

یه بار اومدم بی احترامی شد

عه کدوم بودی؟

سرچی ؟ کی بی احترامی کرد؟

گروه خوبی‌نیود لفت دادمفضا دوستانه نبود

کدوم بودی اسمت چیه ؟!

چرا😂 

اتفاقا خیلی صمیمی دوستانه اس که 😂

عه کدوم بودی؟سرچی ؟ کی بی احترامی کرد؟

هرکدوم 

فریبا فقط دوست داره در راستای حرفای خودش حرف بزنیم 

اگه چند نفر جمع شن باهم درمورد چیز دیگه حرف بزتیم سریع برمیخورد 

بعدم معلوم نبود گروه قبلیشون چطوری پاک شده همش پشت سر اون غیبت میکرد 

درصورتیکه گروه یه عالمه عضو جدید داشت و اصلا لزومی نداشت 

و اگه یکی درد و دل میکرد و مشکلاتشو میگفت میزد حذف میکرد طرفو میگفت چس ناله میکنه 😐

شما همونی که داداشت وکیل بود؟یا خودت؟