2777
2789
عنوان

گروه دخترونه (متاهل مجرد)تلگرام

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 40 پست
هرکدوم فریبا فقط دوست داره در راستای حرفای خودش حرف بزنیم اگه چند نفر جمع شن باهم درمورد چیز دیگه حر ...

نه خب بگو کدوممون بی احترامی کردیم 

من که خیلی وقته تو گپم بی احترامی ندیدم آخه 

فریبا که اینجور آدمی نیس آخه 🥺 

ما درمورد همه چی حرف می‌زنیم درد دل میکنیم از مشکلاتمون میگیم اینا 

نه نکا ما فقط اینایی که پسرت حذف میکنیم یا اینایی که اصلن فعالیت ندارن 

اینو اولین بار میشنوم آخه😐

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

نه خب بگو کدوممون بی احترامی کردیم من که خیلی وقته تو گپم بی احترامی ندیدم آخه فریبا که اینجور آدمی ...

خورشید تو گروه یادت نیست چون از شرایطش که نمیتونست از خونه بزنه بیرون و میخواست شناسنامه و مدرک تحصیلی رو که پدرش بهش نمیده رو بره دوباره درخواست بده 

گرفت حذفش کرد ما اصرار کردیم اورد 

بعدم ب ای اینکه نفهمه ماستمالی کرد نگفت خودم حذفت کردم 

منم تو گروه بودم بد نبود یکی دونفر تو گروه بودن که اگه تو گروه دیگه بودن حتما عضو میشدم 

یکیش یه دختر ابادانی بود که عروس کوردا شده بود 

یکی هم برادرش فکر کنم وکیل بود و خودش محصل دقیق یادم نیست لر بود

مدت کوتاهی تو گروه بودم

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما همونی که داداشت وکیل بود؟یا خودت؟

داداشم نه 

ولی خودم میخام وکالت بخونم 

مهام

عربیه وافتخر 😎😌                                                           {برزیل ایران😎🇧🇷}آبودان

داداشم نه ولی خودم میخام وکالت بخونم مهام

اها پس خودتون بودید 

مودب ترین فرد تو گروه خودتون بودید با توجه به سنتون 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اها پس خودتون بودید مودب ترین فرد تو گروه خودتون بودید با توجه به سنتون

مرسی عزیزم لطف دارین شما ☺️🤍 

ولی خب واقعا بقیه هم عالین 

شما کدوم بودین اسمت ویه؟ فاطمه ای؟

مرسی عزیزم لطف دارین شما ☺️🤍 ولی خب واقعا بقیه هم عالین شما کدوم بودین اسمت ویه؟ فاطمه ای؟

قربونت 

با بقیه من مشکلی نداشتم از حرکت فریبا تو گروه خوشم نیومد 

مهسا بودم

قربونت با بقیه من مشکلی نداشتم از حرکت فریبا تو گروه خوشم نیومد مهسا بودم

هه مهسا تویی چطوری دختر

لف دادی یا ریم شدی؟

هه مهسا تویی چطوری دخترلف دادی یا ریم شدی؟

قربونت دختر 

ریمو کرد اول فکر کردم گروه کلا پاچید شانسا پی وی یکی رو داشتم پرسیدم گروه چیشد 

گفت گروه هست 

گفتم پس چرا منو پاک کرد 

بعد هم خودش نیومد بگه اشتباه شده 

راستش بهم برخورد

خورشید تو گروه یادت نیست چون از شرایطش که نمیتونست از خونه بزنه بیرون و میخواست شناسنامه و مدرک تحصی ...

آها چرا یادم اومد فکر کنم اون با فریبا بحثشون شد که ریمش کرد فریبا بی دلیل کسی ریم نمیکنه آخه 

اون ابجیمه 😂 

اره منم که میخام وکالت بخونم 

من ابجیم ولی ما لر نیستیم عربیم

قربونت دختر ریمو کرد اول فکر کردم گروه کلا پاچید شانسا پی وی یکی رو داشتم پرسیدم گروه چیشد گفت گروه ...

نشیی عزیزم 

اشتباه ریم کرد داشت چند نفر ریم میکرد تورو اشتباهی 

میخای برگردی؟

دوست داشتی بگو لینگ بدم بهت 

آها چرا یادم اومد فکر کنم اون با فریبا بحثشون شد که ریمش کرد فریبا بی دلیل کسی ریم نمیکنه آخه اون اب ...

نه بحثی نبود گفت خیلی ناله میکنه اینا حذفش کرد 

میگم دقیق یادم نیست مدت کوتاهی تو گروه بودم 

احتمالا اطلاعات شما رو با یکی دیگه قاطی کردم 😂اخه گروه عرب و لر زیاد داشت

اونکه اشپزی بلد نبود مهمون میخواست بیاد خونش خواهرتون بود؟ شوهرش کورد بود اشپزی میکرد؟

نه بحثی نبود گفت خیلی ناله میکنه اینا حذفش کرد میگم دقیق یادم نیست مدت کوتاهی تو گروه بودم احتمالا ا ...

آها 😂 

منو درست گفتی من میخام وکالت بخونم 😂 منم آبادانیم 

اره ابجیم شوهرش کورد کرمانشاه فکر کنم اره 😂🤣 بلده ولی خیلی کم 

اسمشم رها درسته ؟! 

رها من مهام😂