2777
2789
عنوان

میشه بگید این خواستگار چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 41 پست
همه این چیزایی که گفتی خوب بودببین اخلاق و خانوادش چطوره

اخلاقشو که باید تو دوره آشنایی سر در بیارم

خانوادش هم خواهر برادرش که کلا مهاجرت کردن کانادا 

مادر و پدرش تماس گرفتن خیلی محترمانه صحبت میکردن

دانشجوی داروسازی هستم هر سوالی دارید میتونید بپرسید❤️✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا باید این حرفا رو بزنن نه شما. اونا پسندیدن یعنی مشکلی ندارن. خودت رو ببین. تحصیل کرده و جوون و ...

من تو اطرافیان یکی رو دیدم که خانواده پسره موقعیت اجتماعی خوبی داشتن

هی منت میذاشت

تاثیر بدی گذاشته روم

من تو اطرافیان یکی رو دیدم که خانواده پسره موقعیت اجتماعی خوبی داشتنهی منت میذاشتتاثیر بدی گذاشته رو ...

حتما دختره اعتماد به نفس نداشته و بهشون میدون داده. شما خانم دکتری فرق می کنه

اگر شخصیت اجتماعیش باشما یکی نبود میگفتم نهولی الان اگر خوش اخلاق هستن بله موردخوبیه هم سطحین

منم فقط بخاطر اینکه دیدم هم رشته ایم ردش نکردم

حتما دختره اعتماد به نفس نداشته و بهشون میدون داده. شما خانم دکتری فرق می کنه

ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاشتی❤️🥹

در کل شرایطش خوبه

ولی پدر داروساز و مادر پرستار برای شما اب و نون نمیشه و تفکر و رفتار و تاثیرشون روی پسرشون میتونه روی زندگی تو تاثیر داشته باشه پس ببین اخلاق و رفتار و منش و دیدگاهشون چطوره بببن وقتی و خانوادتو میبینن چه رفتاری دارن

پسرههم شرایطش خوبه میمونه اخلاق و رفتارا و طرز فکرش که باید چند ماه در ارتباط باشی تا متوجه بشی

چون این قشر احتمالا ادمای پر ادعایی باشن و زندگیشون از بیرون باکلاس و خوشگل بنظر بیاد ولی از داخل شما خوشبخت نباشی بخاطر رفتارا و مدل زندگیشون

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
در کل شرایطش خوبهولی پدر داروساز و مادر پرستار برای شما اب و نون نمیشه و تفکر و رفتار و تاثیرشون روی ...

دقیقااا بابت همین نگرانم 

دقیقااا بابت همین نگرانم

نگران نباش و بیشتر اشنا شو و حتما اون اخرا با یه مشاور صحبت کن چون ممکنه بعضی جاهارو درست تشخیص ندی

چون شما خودت هیچی کم نداری تازه اپشن سن کم رو هم داری پس دستت بازه برای رد کردنش و پیدا کردن مورد جدید

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
نگران نباش و بیشتر اشنا شو و حتما اون اخرا با یه مشاور صحبت کن چون ممکنه بعضی جاهارو درست تشخیص ندیچ ...

چشم حتما

ممنون که وقت گذاشتی قشنگم❤️🫀

چشم حتماممنون که وقت گذاشتی قشنگم❤️🫀

فدات شم ❤️🌺

ولی در کل بنظرم همینجوری رد نکن و باهاش صحبت کن و سعی کن بشناسیش حداقل واسه اینکه تجربه پیدا کنی