2777
2789
عنوان

خواب جن

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 156 پست
روح منم ناپاکه چجوری پاکش کنم؟

باید زیارت کنی و کمک کنی به دیگران کینه رو دور بریزید توبه کنی استقفرلله همیشه سر زبونت باشه به خدا اعتماد کامل داشته باشی و البته اعتقاد قرآن آن رو با معنیش باید بخونی گلم و اینکه گلاب رو به جای عطر استفاده کن 

فدات ازرائیله فرد منتخب شده ای که خودش انتخاب کرده نه خدا نمیتونه روحت و بگیره ولی می‌تونه روحته برا ...

ممنونم گلم .اخه پس دلیل این که اتفاقی که برای خانوادم میفهمم که همون لحظه وسط پیشونیم حالت کشیدگی پوست میشع چیه که بعدش بیحال میشم یاگاهی وقتها از حال میرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات ازرائیله فرد منتخب شده ای که خودش انتخاب کرده نه خدا نمیتونه روحت و بگیره ولی می‌تونه روحته برا ...

این چیزا رو از کجا میدونی ؟

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

باید زیارت کنی و کمک کنی به دیگران کینه رو دور بریزید توبه کنی استقفرلله همیشه سر زبونت باشه به خدا ...

ممنون عزیزم کاش درخواستم رو قبول کنی

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

ممنونم گلم .اخه پس دلیل این که اتفاقی که برای خانوادم میفهمم که همون لحظه وسط پیشونیم حالت کشیدگی پو ...

میگم که روحت از بدن جدا میشه و اونم دوست داره 

راستشو بخوای جسمت پاکه و لیاقته روح ناپاکت و نداره مگر اینکه هم جسمت هم روحت و پاک کنی مثل هم بشن 

تا میتونی توی خونه صدای اذان پخش کن گلم زیارت عاشورا بزار پخش بشه توی مراسم ختم شرکت می‌کنی باید احساس غم باشه درون روحت 

عزیزم گفتم بهت اون سایه سیاه یه گوشه وایمیسته یا نه درحال حرکت یا تشکیل صداست

من ی بار چله حدیث کسا گرفتم..میخوندم وسط کار تو خونه بودم تو خواب انگار داشتن خفم میکردن من میخاستم بیدار بشم نمیزاشتن..وچهار قل خوندم رهاشدم .خشمگین بود ی چیژی ک نمیدیدم و انگار تخدید میشدم ک نخونم..و ی بازتو همون شرایط تار موهام کشیده شد ترسیدم سرم زیر پتو کردم..رفتم خونه دیگه باز اونحا هم همین کار تکرار شد و چند روز بعدش نصف صورتم فلج موقت شد..حاجت داشتم و حاجتم گرفتم ولی اذیت شدم..بنظرت چی بودن چرا اینکار میکردن؟

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

این چیزا رو از کجا میدونی ؟

😔😔😔من از کودکی که یادم میاد با جن در ارتباط بودم پدرم حافظ کل قرآن بود و همه چیزو مدید پدر بزرگم بزرگ ترین دعا نویسی بود که دنیا به خودش میدید و اینکه مادرم بهم میگفت من بچه جنم نه آدم 

یه چیزی تو این مایه ها که یادم میاد برادرم میگفت معلوم نیست چی هستی تو از وقتی به دنیا اومدی کل خونه فضای جنی داره 🥲وقتی به دنیا اومدم طبقه پایین خونه عمم میگفت جشن بوده 

و وقتی ازدواج کردم هیچ وقت یادم نمیره صدایه گریه زاری از طبقه پایین میومد پدرم نمیزاشت چیزی نزدیکم بشه بعد از ازدواجم کل خانوادم از هم پاشید مادر و پدرم مردن خواهرم توی خونه بود معلول شد همسایه ها برای صداهای ترسناک اون خونرو فقط تونستن نصفه خراب کنن چیزایی دیدن که به هیچ کسی میگفتن قابل گفتن نیست 

بله صدمه بیشتر هم به عزیز ترین فرد زندگیش میخوره

من تو خونه همسرم بعد ازدواج وحشتناک سنگینی بود تمام بحث دعا تنش ..ی دسته مو مشکی زخیم دسته بندی شده توحیاط خونم دیدم.ما الان چند ماه رابطه همسرم بهتر شده.بخصوص قسمت اتاق خواب.بعد ازدواج این تو اتاق صدای کوبیدن کمد میومد میترسیدم ولی ب ترسم غلبه کردم با صدای بلند گفتم ب ک ب حق الله و سلیمان نبی ک هرکس جز من تو این اتاق هست اینجا رو ترک کنه..و دقیقا بعد اون موقع صدا قطع شد.چیزی ندیدم اینقد دعا گرفتم ک خونه اروم شد.ولی حس اون سنگینی انگاز همیشه بامن هست..ی وقتای حس میکنم چیزی تو بدنم حرکت میکنه

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

😔😔😔من از کودکی که یادم میاد با جن در ارتباط بودم پدرم حافظ کل قرآن بود و همه چیزو مدید پدر بزرگم ...

الان چجوری میشه فهمید من جن دارم یا نه؟ یا اینکه دعا گرفتن برام یا خیر ؟ 

سوره بقره برای دفع شر و ... خوبه ؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

من تو خونه همسرم بعد ازدواج وحشتناک سنگینی بود تمام بحث دعا تنش ..ی دسته مو مشکی زخیم دسته بندی شده ...

ای وای چقد ترسنکا موها رو دیدی نترسیذی؟