2777
2789
عنوان

خواب جن

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 156 پست
وایمیسته نگاهم میکنه

عزیز جن نیست گلم ❤️ 

ولی نباید  بگم چیه 

شما لطف کن نماز بخون گاهی وقتا قرانم بخون اگر میتونی کینه ای اصلا نباش و اینکه سر خاک برو برای چند نفر فاتحه بخون 

کاریت ندارن گلم مگر اینکه باعث ضرر بشی براشون یکی از ضررا اینه که ساعت ۲شب بری حموم خیلی اذیت میشن ی ...

درعوض ی چیزهای ازش میگیرن یا اسیب های غیر جبران میزنن.اکثرا کافر هستن و یهود و زبونشون عبری.بخصوص اونا ک با دعا و طلسم میان

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی بار هم خواب دیدم که انگار سر یه قبر رفتم یعنی داشتن منو میکشنوندن ب طرف قبر ولی چیزی نمی‌دیدم اما ...

عزیز اونی که تورو می‌کنه سر خاک جن نیست برای اون خانمم توضیح دادم برای نفس خانم 

و نمیتونم بگم چیه یعنی حایز نیست بگم

عزیز جن نیست گلم ❤️ ولی نباید بگم چیه شما لطف کن نماز بخون گاهی وقتا قرانم بخون اگر میتونی کینه ای ...

اخه من سرحاک میرم حالم بد میشه. نمیتونستم نماز بخونم موقع ادان اگه صدابشنوم یکسره حالم بد مبشه جیغ میکشم کل صورتم قرمز میشه انگار یکی بهم چنگ زده 

عزیز اونی که تورو می‌کنه سر خاک جن نیست برای اون خانمم توضیح دادم برای نفس خانم و نمیتونم بگم چیه یع ...

مشکل پیش نمیاره برام؟ 

اخه در گذشته ی دور ی کارایی میکردم که از انسان بودن خودم شرمندم ..

الان که یادش میوفتم میبینم اصلا انگار اون آدم من نبودم !! 

و اون زمان خواب مار های بزرگ سیاه و گربه سیاه رنگ که دور تا دورم رو گرفتن مار ها دور گردنم پیچیده بودم رو می‌دیدم 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

میشه بگین چیه ؟خیلی اذیتم

فدات ازرائیله فرد منتخب شده ای که خودش انتخاب کرده نه خدا نمیتونه روحت و بگیره ولی می‌تونه روحته برای چند لحظه با ترسوندنت ببینه و بهش حس خوبی میده گلم نیاید میگفتم ببخشید ولی اصلا کاریت ندارن چون اون تا خدا نخواد نمیتونه بهت صدمه وارد کنه روحت ناپاکه ازرائیل قصد داره اون روح تویجسمت نباشه

مشکل پیش نمیاره برام؟ اخه در گذشته ی دور ی کارایی میکردم که از انسان بودن خودم شرمندم ..الان که یادش ...

بله الان شماهم مشکل اون خانوم داری پایین توضیح دادم شماهم روحت ناپاکه گلم ❤️ 

فدات ازرائیله فرد منتخب شده ای که خودش انتخاب کرده نه خدا نمیتونه روحت و بگیره ولی می‌تونه روحته برا ...

روح منم ناپاکه چجوری پاکش کنم؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

نه بلد نیست حرف بزنه زبان مارو خیلی کم ازشون بلدن کسایی که بلدن رو می‌فرستن برای دعوت کردن به عروسیش ...

.

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

اخه من سرحاک میرم حالم بد میشه. نمیتونستم نماز بخونم موقع ادان اگه صدابشنوم یکسره حالم بد مبشه جیغ م ...

باید تحمل کنی گلم اگر میتونی جاهای شلوغ نماز بخون و قرآن بخون جاهایی که آدم اطرافت باشه

بله الان شماهم مشکل اون خانوم داری پایین توضیح دادم شماهم روحت ناپاکه گلم ❤️

چجوری روحم رو پاک کنم؟