2777
2789
عنوان

خواب جن

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 156 پست
منم یه مدت سایه سیاه باشنل سیاه دیدم یاهمش توخواب نیم ساعت بعدازخوابم باجیغ پامیشم همشاحساس میکنم چی ...

عزیزم بعد 

سایه سیاه با شنل سیاه یا دودسیاه کامل توضیح میدی 

فقط وای میسته یه گوشه نگاهت می‌کنه یا نه حرکت و صدایی هم داره

چون باعث اذیتی اون توی خونه تو تنها نیست توی خونه خودشه شاید زود تر از توهم اونجا بوده و تو وقتی میب ...

یا خدا این دیگه چی بودددد 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تنها می‌خوابم بعضی وقتا انقد میترسم که تو خواب جیغ میزنم ولی صدام درنمیاد .....یکی هم گفت جن عاش ...

نه عزیزم جن عاشق اذیت نبینه اذیت نمیکنه بختکه گلم تنها نخواب انتر خوشش اومده از اذیت ببینه تنها نیستی می‌ره پی کارش نیم وجب قدشه ولی قدرت زیادی داره جن در برابرش سر خم می‌کنه گلم ❤️ 

عزیزم بعد سایه سیاه با شنل سیاه یا دودسیاه کامل توضیح میدی فقط وای میسته یه گوشه نگاهت می‌کنه یا نه ...

من یبار سوره جن باز کردم تو اتاق

اومدم ظرفارو بشورم 

در حیاطم باز بود

دیدم یه چیز دود مانندی بصورت گردباد از خونه خارج شد

بدنم یخ کرد دیدمش

نه عزیزم جن عاشق اذیت نبینه اذیت نمیکنه بختکه گلم تنها نخواب انتر خوشش اومده از اذیت ببینه تنها نیست ...

یعنی بختک خطرناکه؟ این زن زشت همون بختکه؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

عزیزم بعد سایه سیاه با شنل سیاه یا دودسیاه کامل توضیح میدی فقط وای میسته یه گوشه نگاهت می‌کنه یا نه ...

یبارکه ساعت یازده ونیم شب نشسته بودیم دیدم به شکل یه مرده هیکلی سرتاپا سیاه باشنل بلد سیاه داشت دستشم یه چیزی بود واضح ندیدم دم درد وردی خونه بود پشت در ولی من واضح پشت دردیدمش جوری که جیغ کشیدم خانوادم ترسیدن .یاگاهی وقتها پامو با دست باانگشت حالتی که پیانو میزنی لمس میکنن 

من یبار سوره جن باز کردم تو اتاقاومدم ظرفارو بشورم در حیاطم باز بوددیدم یه چیز دود مانندی بصورت گردب ...

چیزی که قابل حرکته اشکال نداره می‌ره گلم ولی برای یه مدتی دوره گلم باز احتمال بازگشتش هست مگر اینکه ترسیده باشه 

عزیزم گفتم بهت اون سایه سیاه یه گوشه وایمیسته یا نه درحال حرکت یا تشکیل صداست

ی بار هم خواب دیدم که انگار سر یه قبر رفتم یعنی داشتن منو میکشنوندن ب طرف قبر ولی چیزی نمی‌دیدم اما متوجه می‌شدم 

بیدار که شدم تا حدی ترسیده بودم که نمی‌تونستم تکون بخورم.

شبا قبل خواب هم حس میکنم یکی کنارمه ....

ی بار دیگ هم همسایه بغلیمون گفتن جن گرفتتش من رفتم ببینم داشت ی چیزایی می‌گفت ولی نفهمیدم آخر یه آقا اومد دعا خوند و بعد از پنجره اتاق انگار ی چیز تاریک بیرون رفت و اونم خوب شد اما اون لحظه غش کرد 

بعد گفتم چرا اینجوری شده گفتن چون قسم زیاد می‌خورده واس هر چیزی قسم بزرگ می‌خورده ....