2777
2789
عنوان

خواب جن

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 156 پست
میخواد باهات حرف بزنه راه دست رسی ندارن من گذاشتم حرف بزنه ولی هیچی نفهمیدم از حرفاش من از بچگی ارتب ...

اینا چیه میگی بچه الان سکته میکنه🤣🤣🤣

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونش نیست گلم خودشه درونشه همراهشه چون خونه باشه نیازی به اجازه این نداره

جن اطرافمون باشه بسم الله الرحمن الرحیم بگیم یا اسم خدا رو فارسی بگیم خدا میره؟ صدای اذان یا قرآن یا اسماء الحسنی باشه میره؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

جن اطرافمون باشه بسم الله الرحمن الرحیم بگیم یا اسم خدا رو فارسی بگیم خدا میره؟ صدای اذان یا قرآن یا ...

هر چی بیشتر دورش کنی بیشتر میاد سمتت فقط هم با بسم‌الله الرحمن الرحیم کامل می‌ره نه چیز دیگه ای 

هر چی بیشتر دورش کنی بیشتر میاد سمتت فقط هم با بسم‌الله الرحمن الرحیم کامل می‌ره نه چیز دیگه ای

چرا هرچی بیشتر دورش کنیم بیشتر میاد؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

واقعیت گلم خودمم اولاش سکته میکردم الان عادیه برام

من اعتقاد ندارم

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

پس جنت پاااااکه عزیزم آخه جن من ناپاکه اذان گوش میدم یا نماز می‌خوندم اذیت میکرد و عصبانی بود جنت آه ...

منم یه مدت سایه سیاه باشنل سیاه دیدم یاهمش توخواب نیم ساعت بعدازخوابم باجیغ پامیشم همشاحساس میکنم چیزی سیاه شبیه حالت دود هست میدونین دلیلش چیه

منم یه مدت سایه سیاه باشنل سیاه دیدم یاهمش توخواب نیم ساعت بعدازخوابم باجیغ پامیشم همشاحساس میکنم چی ...

من شبا تو خواب میبینم یکی خفم می‌کنه 

یه چند بار خواب ی زن زشت رو دیدم که تو هوا اینور و اونور می‌ره مردمک چشمش کوچیک ولی چشماش خیلی درشت بود و می‌خندید خنده اش خیلی زشت بود و ترسناک موهاش هم زیاد بودن ...

این چیه؟ 

بهم گفتن سوره بقره بخون ، مشکلی برای خانوادم پیش نمیاد؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

چرا هرچی بیشتر دورش کنیم بیشتر میاد؟

چون باعث اذیتی اون توی خونه تو تنها نیست توی خونه خودشه شاید زود تر از توهم اونجا بوده و تو وقتی میبینیش فرارش میدی از خونش فقط میتونی با بسم‌الله یک روز دورش کنی هر وقتم میبینیش تکرارش کنی دنبال راهی می‌گرده بدون دیده شدن یا اینکه متوجه حضورش بشی اذیتت کنه 

مثلا یکی به اسم محبوبه توی اقوام ما بود آنقدر ترسید رفت پیش دعا نویس گفت خونت قدیمیه جدید کنی درست میشه این روزا شوهرش بنایی میکرد شبا میگفتن از خونش صدای گریه میاد تا اینکه خونه کامل شد و تمیز ولی محبوب خانم توی یک ماه دو تا از بچه هاش مردن اونم به دو شکل مختلف یکیش رفته قد بلندی کنه قاشق برداره چاقو بزرگ از بالا میفته تو سرش 

یکی هم می‌ره از پنجره نگاه کنه پرت میشه پایین 

بعد پیش یه دعا نویس می‌ره میگه سگ ببر رو پشت بومت ببند بزار سگو بکشن برن اونام دل و جیگر سگ و در آورده بودن 

من شبا تو خواب میبینم یکی خفم می‌کنه یه چند بار خواب ی زن زشت رو دیدم که تو هوا اینور و اونور می‌ره ...

این بختکه جن نیست نه مختک کلا کارش مسخره بازیه تنها می‌خوابی ؟؟

اگر تنهایی باید چند وقتی حتما یکی کنارت بخوابه تا اذیتت نکنه ولی مشکلی نداره برای خانوادت یا خودت بختک بهش فکر کنی میاد گلم مثلا دیشب اذیت کرده دوروز بهش فکر می‌کنی بازم میاد 

من شبا تو خواب میبینم یکی خفم می‌کنه یه چند بار خواب ی زن زشت رو دیدم که تو هوا اینور و اونور می‌ره ...

نمیدونم گلم .اخه یه مدت طوری شدم هراتفاقی میخواست براخانوادم بیافته میفهمیدم اوایلش خانوادم باورنمیکردن اون لحظه ای کع احساس میکردم وسط پیشونیم حالت کشیدگی پوست احساس میکردم بعدش سرم درد میگرفت

این بختکه جن نیست نه مختک کلا کارش مسخره بازیه تنها می‌خوابی ؟؟اگر تنهایی باید چند وقتی حتما یکی کنا ...

اره تنها می‌خوابم بعضی وقتا انقد میترسم که تو خواب جیغ میزنم ولی صدام درنمیاد .....

یکی هم گفت جن عاشق داری 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

نمیدونم گلم .اخه یه مدت طوری شدم هراتفاقی میخواست براخانوادم بیافته میفهمیدم اوایلش خانوادم باورنمیک ...

منم بخدا هر وقت فک میکنم قراره اتفاقی بیوفته دلشوره میگیرم ی بار بابام رفته بود ی ی شهر دیگه و میخواست برگرده 

بعد شبش یهو حالم بد شد فوری ایت الکرسی خوندم براش 

بابام اومد گفت که خدا ب خیر کرد نزدیک بود با ماشین سنگین تصادف کنم