2777
2789
عنوان

مامانا یه سوال 😑

544 بازدید | 53 پست

شما یچه هاتون چطور میخوابونید 

من پسرم یک سالشه قشنگ باید ۴۰ دقیقه تا یک ساعت روی پام باشه تا خوابش ببره وقتی میخوابه میخوام سجده شکر به جا بیارم هر کاری میکنه تا نخوابه میبینی داره چشماش بسته میشه یهو خودشو میندازه پایین از رو پام که خواب از سرش بپره از لحاظ جسمی و روانی اذیتم میکنه خوابیدنش  شما مشکل منو داشتین راه حلی دارید لطفا کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوگولی

نعنی ببند براش 

از آسمان میایی زمین اینقد راحت میشی بچه هم خوابش عالی میشه

من ۴تا بچه بزرگ کردم با نعنی 

نعنی همون گهواره هست که با طناب به دوطرف بسته میشه ویه پتو ودوتا چوب وسطش میزاریم روش قدیمی هاست حتما توی نت سرچ کنی هسن

الان آماده اش هم هست میتونی بخری ولی نکنی خودت ببندی بهتره خیلی با گهواره فرق داره

گوگولینعنی ببند براش از آسمان میایی زمین اینقد راحت میشی بچه هم خوابش عالی میشهمن ۴تا بچه بزرگ کردم ...

5 ساله دیگه ننو نمیخواد کهههه

نیمه اولی باشه باید بره پیش دبستانی 😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

دیگه عادتش دادی

سعی کن ترکش بدی کم کم به روش دیگه بخوابونش

من پسرم تا دوسالگی که شیر میخورد حتما باید شیر میخورد و میخوابید یعنی با سینه میخوابید

الان که تقریبا سه سالشه دراز میکشیم اگه خیلی خسته باشه که خوابش میبره اگه نه انیمیشین نگاه میکنه تا خوابش ببره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

نه خداروشکر واسه من اینطور نیست ۱۶ ماهشه کنارم میخوابه آروم آروم میزنم پشتش به عرض چند دقیقه خوابش میبره فردا هم ساعت ۱۱ ظهر بیدار میشه دوتا بچه هامم خداروشکر تو خوابیدن اذیت نکردن

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

من هیچ کدوم بچه هامو اینجور نخوبوندم حتی موقعی که از شیر گرفتمشون عادت بدیه باهاشون بازی کنید خسته بشن بخوابن منکه دختر بس که خسته بود یه گوشه کناری میخوابید

در حال شیر خوردن میخوابیدن معمولا

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

دختر منم دقیقا اینطوری شایدم بدتر ۳ سالشه، بزرگترین اشتباه اینکه بچه رو به رو پا خوابیدن عادت بدی قشنگ دهن آدم صاف میشه، بچه اولم از اول عادت ندادم رو پا اون خودش راحت می گرفت می خوابید ولی امان از دومی که اشکم رو داورده

پسر منم تقریبا از 1 سالگی بد خوابید 

یعنی من به جنون میرسیدم

یهو سه یا 4 ساعت باهاش درگیر بودم و خوابش میومد اما به شددددت مقاومت میکرد به خوابیدن

به خدا تر شب گریه میکردم اعصابم خورد داغون اصلا به هیچ کارم نمیرسیدم

پسر من اصلا رو پا نمیخوابید انقد وول میخورد اینور اونور مییییشد تا بالاخره از هوش بره 

توی 24 ساعت حداقل 6 ساعت من دستم به خوابیدنش بند بود 

خدا فقط میدونه من چی کشیدم پیر شدم به معنای واقعی 

هرکاری هر راهی بگی رفتم و نشد 

گاهی شبا قلبم درد میگرفت از حرص و جوش کتف و دست چپ و مچ دستم درد میگرفت و یا از حرص و جوش بی خوابی عصبی میگرفتم

تا حدود یک ماه پیش بردمش دکتر قطره ملاتونین داده 

یعنی باورم نمیشه بچه میتونه انقدر راحت بخوابه انقدر زووود انقدر خوووب