2777
2789
عنوان

مامانا یه سوال 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت که بازم میخابه. پسر من تا دوسالگی از شب تا صبح کامل بیدار بود. در بهترین شرایط ۴،۵صبح میخابید

کم مونده بود عین تام جری خلال دندون بزارم لای پلکام. عین این عملیا خمار خواب میشدم میلرزیدم از بس خوابم میومد پتو میپیچیدم دورم یه گوشه مینشستم. خیییییلی سخته بیخوابی خیلی.حالا صبح هم که نمیخابید بازم. خوابای تیکه تیکه و مسخره. تا میومدم بخوابم خوابم سنگین میشد بیدار میشد بالای سرم بود🥴از۲سالگی خوابش خوب شد که از شیر گرفتمش که طی یه اتفاق ناباورانه دوباره حامله شدم🤕😅

اینطوری شد که من از سال۹۹ تا به الان یه خواب راحت و یه تیکه از شب تا صبح نداشتم🥲😁

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

نه خداروشکر واسه من اینطور نیست ۱۶ ماهشه کنارم میخوابه آروم آروم میزنم پشتش به عرض چند دقیقه خوابش م ...

ماشالله واقعا نعمت بزرگیه امیدوارم چشم نخدره همینحور ادامه بده اذیتت نکنه

هر چی به دکتر بگی میگن طبیعیه یه بار رفتم قطره خواب بهش داد ترسیدم عادت کنه یک ماه دادم دیگه ندادم

از دکتر میپرسیدی اعتباد اوره یا نه 

یکی از اشناهامونم ی دختر داشت از دیوار بالا میرفت تو مهمونی ها خیلی اذیت میکرد مامانش بردش دکتر گفت ک ی سری غذا هارو بهش نده و این چیزا رو بهش بده  بعد ی داروی هم داد ک گفت هر وقع میری مهمونی یا مراسم خواصی فقد بهش بده تا عاقل بشینه زیاد بدی رو مغزش تعصیر داره وقتایی ک عروسی یا مهمونی غریب دعوت بودن میاد بهش دختره عاقل مینشست

من بچه م ۲۵ روزشه گاهی اوقات دیوونه میشم 😐 الانم بیدار داره میشه نمیدونم چجوری خوابش رو درست کنمیاد ...

فقط دعا کن رفلاکس و کولیک نگیره که قشنگ دهنت سرویس میشه اگه این دوتاره نداشته باشه یه کوچولو صبوری کنی حل میشه با کم کردن نور خونه نیم ساعت قبل خواب و چیرای مهیج دور اطرافش نباشه و لالایی براش بزاری  دیگه این وسطا هم که بیدار میشه کنار خودت نگهش دار کم کم میخوابه فقط برو دعا کن اون دو تا رو نداشته باشه

من بیچاره بدبخت ک دوقلو دارم باید دو تا رو بخابونم 🥲🥲🥲🥲 سعی کن رو پا نزاریش دیگه من قل بزرگم همی ...

الهی بگردن واقعا چقد سخته دو تا رو باهم بزرگ کنی خدا بهت قوت بده خواهر امیدوارم منم راهشو پیدا کنم بتونم درست بخوابونمس چون واقعا اذیتم افرین خوب گفتی پاهام درد میگیره هر بار میخوابونمش

من تازه یک ماهه میدمش دکتر گفت اصلا وابستگی نمیاره و تا وقتی تنظیم شد خوابش بدش شبی دو تا سه قطره و ...

چه خوبه پس منم بگیرم بهش بدم چون دکار بهش داده بود ولی یادم رفت درباره وابستگی ازش بپرسم 

خانما ۳۴ هفتم میخواستم غذا درست کنم حواسم به شوهرم پرت شد همینجور که ماهیتابه رو برداشتم خورد به شکم ...

بچه توی کیسه ابه و به این راهتیا صربه بهش نمیخوره ولی اگه نگرانی برو دکتر ولی به نظرم چیز خاصی نیست خودتو نگران نکن

خوشبحالت که بازم میخابه. پسر من تا دوسالگی از شب تا صبح کامل بیدار بود. در بهترین شرایط ۴،۵صبح میخاب ...

الهی بگردم خواهر تو وصعبتت از منم سخت تر بوده خدا بهت قوت بده🫠🫠