2777
2789
عنوان

مامانا یه سوال 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 53 پست
الهی بگردن واقعا چقد سخته دو تا رو باهم بزرگ کنی خدا بهت قوت بده خواهر امیدوارم منم راهشو پیدا کنم ب ...

ببین من دست تنهای تنهام از روزی ک حامله شدم تا الان ک دو سال و نیمشونه سختی نبوده ک نکشم 

از همه مهمتر اینکه بی تجربه بودم اصلا نمیدونستم بچه چیه ک یهو بهم گفتن باید دو تا بچه همزمان و تنهایی بزرگ کنی حتی یک ساعتم کسی تا حالا برام نگرفته انقدر خستم از دستشون ک هر جا بچه یا زن حامله هم ببینم از ده تا خیابون اونورتر رد میشم 

ولی بر اساس تجربم دارم میگم سعی کن دیگه نذاری رو پا بزارش کنارت . مهم نباشه برات ک غلت میزنه یا لگد میزنه یا با خودش آواز میخونه و هر چی . بالخره خابش میبره 

اگر عقلش رسید دیگه نمیتونی ترکش بذی وزنش هم هر چی میری جلو سنگینتر میشه دائم پا درد میگیری من جوری بودم ک ببخشید دو دشویی نمیتونستم بشینم از پا درد 

مثلا من امشب ساعت دوازده این دو تا رو خابوندم قل کوچیکم با ربع ساعت خابیده 

بزرگه الان ک ساعت یک و بیسته تازه چشاش دارم گرم میشن هی دستش میوفته هی دوباره هوشیار میشه ممکنه نیم ساعت دیگه خابش سنگین بشه 

اگر میخاستم بزارمش رو پا الان باید یک ساعت و نیمه ک روی پام میبود اونوقت یه ربع ساعتم باید صبر میکردم خابش سمگین شه ک بعد بزارمش زمین 

دیگه پام قلم میشد 😁

بنظرم یه مدت بزارش ب حال خودش باشه خودش بخابه 

یا ولش کن خوب وول بخوره و لگداشو بزنه پنج دقه آخر بزارش رو پات بعد کم کم ترکش بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من دست تنهای تنهام از روزی ک حامله شدم تا الان ک دو سال و نیمشونه سختی نبوده ک نکشم از همه مهمت ...

ممنون عزیزم از نصیحت خواهرانت منم دست تنهام مثل خودت و خوانوادم پیشم نیستن 

سعی خودمو میکنم از فردا همین کارو میکنم امیدوارم حل بشه 

خدا بچه هاتو نگه داره زیر سایه پدر و مادر عزیزم 

خدا قوت مامان مهربون

الهی بگردم خواهر تو وصعبتت از منم سخت تر بوده خدا بهت قوت بده🫠🫠

ممنون عزیزم خدا به هممون قوت بده. من انقد داروی خواب آور دادم بهش البته با تجویز دکتر. دو شب اول خوب بود میخابید از شب سوم دیگه هیچ اثری نداشت روز از نو روزی از نو

ولی مطمئن باش از شیر که بگیریش خوابش خیلی بهتر میشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ممنون عزیزم از نصیحت خواهرانت منم دست تنهام مثل خودت و خوانوادم پیشم نیستن سعی خودمو میکنم از فردا ه ...

اره دست تنها خیلی بده خیلی 

اتفاقا چون دست تنهایی پس بیشتر سعی کن ک به خودت وابستش نکنی چون همیشه گیری اونوقت 

بزارش خودش بخابه و کاراشو کمی بزرگتر شد بزار خودش انجام بده هم تو آزاد تر میشی هم اون مستقل میشه 

من الان بچه هام میدونن ک باید سفره رو جم کنن یا وسایل سفره اگر سنگین نباشه میدم بهشون ببرن 

بعد از غذا هم یاد گرفتن قاشقا و لیواناشونو میبرن پرت میکنن تو سینک و میمونن همونجا تا دستاشونو بشوریم 

در حالی ک تو فامیل بچه های بزرگتر از دخترای من هنوز بلد نیستن ک وسیله از سفره جم کنن یا بزارن چون بهشون مسئولیت نمیدن 

تو فامیل ما یه بچه داریم چهار سال و نیمه هنوز رو پای مامانش میخابه 

راستی بچت یکسالشه دیگه کم کم شیر شبم یکی دو بارشو کم کن یا قطع کن و بعدم کم کم ساعت شیر دانشو عقب تر بنداز تا چند ماه دیگه شیر شبش قطع شه حتما هم بعد شیر بهش آب بده ک دهنش شسته بشه چون شیر قند داره و باعث پوسیدگی دندوناش میشه 

من برای از شیر گرفتن از یکسالگی برنامه ریزی کردم برا همین با وجودی ک دوقلو بودن اصلا اذیتم نکردن اصلااااااا 

سعی کن کم کم از الان برنامه ریزی کنی بخصوص اگر شیر خشک باشه راحت تری ک مجبور نشی یهو بگیریش باز داستان شه 

ماشالله واقعا نعمت بزرگیه امیدوارم چشم نخدره همینحور ادامه بده اذیتت نکنه

فدات عزیزم ❤️‍🩹❤

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل