2777
2789

۱۸سال پیش ازدواج کرد

فکر کنین من بچه بودم ولی قشنگ همچی یادمه

کلاس اول ابتدایی بودم فکر کنم

عموم میخواست ازدواج کنه لباس خریده بودیم

اتفاقا هنوز یادمه عموم برا شیرینی ازدواجش منو برد بازار برام لباس گرفت هنوز طعم ابمیوه ای برام خرید زیر زبونمه🥺

همکارمون اماده بود پسر دایی زنعموم جوون بود فوت شد اونم مرگ مشکوک 

بخدا قسم هی میگفتن بعد چهلم این یکی اون یکی فوت میشد شاید حدود ۵ ۶ نفر فوت شدن😐🤦‍♀️هی عروسی بهم میخورد بزرگترا صلاح دونستن جشنی برگزار نشه

همشم اشنایه نزدیک و جون و وابسته

پدربزرگم یه پول خوب بهشون داد حتی جهزیرم خودش خرید زن عموم هیچی نیاورد

رفتن ۱۰روز سفرخارجه تو بهترین هتل و اومدن

بعدشم حدود ۲۰۰ ۳۰۰نفر مهمونی داد قبلا گفتم عروسیامون بالای ۱۰۰۰نفره

مهمونی به شام شیرینی میوه داد زنعمومم لباس عروسشو پوشید ماهم لباسامون رو پوشیدیم یعنی با لباس عادی نبودیم یه اسپیکر بزرگم اوردن یکمم رقصیدن ولی با صدای کم جمش کردن

بعد رفتن سر خونشون

زنعموم تو این۱۸سال صاحب۴تا بچه شد بعد کل این سالا هنوز میشه نفرینمون میکنه میگه برام عروسی نگرفتین هیچوقت نمیبخشمتون😐😐😐حالا بیشتر فامیلایه اون میمیردنا

درکش نمیکنم سفرشو رفت مهمونیشو گرفت لباسشم پوشید فقط یه تالار نگرفت که اونم مهمونیش جای خیلی بزرگی برگزار شد تو خونه نبود

فقط تالار عروسی نبود

جالب اینجاست بابای منم قاطی پدربزرگم میکنع درصورتی هیچکاره بود اون وسط😐🤣

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی عروسی تو تالار نمیشه یعنی من مجردم اما اگه گرون ترین سفر دور دنیا هم برم باز عروسی تو تالار و ب ...

خب اون فامیلایه خودش بیشتر فوت میشد به احترام اونا بود

قطعا پول عروسی کمتر میشد از اون سفری که رفتن

پدربزرگمم مشکل مالی نداشت که بخواد از عمد نگیره

💍♥️

خب تو جوابشو بده همین‌ارو بهش بگو

من‌اصلا اهمیت بهش نمیدم

ولی هربار جمع میشیم تکرارش میکنه😐

فکر کنم باید بگیم برات یه تالار میگیریم‌جشن‌بگیر 

فقط دست از سرمون بردار

💍♥️

این آدم براش عروسی هم می‌گرفتن بازم حرفی برای گفتن داشت 

سال ۸۰ هفت شبانه روز به جاری من عروسی گرفتن ۱۲ میلیون خرج کردن (درحالی که عروسی داداش من اون سال ۱ میلیون خرج شد بابام خسیس بود) 

یبار به جاریم گفتم فیلم عروسیتو بیار ببینیم گفت شکوندم عکسامم پاره کردم از خانواده شوهر متنفره البته حقم داره خیلی بهش ظلم کردن 

این آدم براش عروسی هم می‌گرفتن بازم حرفی برای گفتن داشت سال ۸۰ هفت شبانه روز به جاری من عروسی گرفتن ...

کلا شخصیت عجیبی داره همیشم با پوزخند باهات حرف میزنه

خودشو تو هیچ کار عملیی دخالت نمیده

فقط موقع تکه پروندن هست یا مهمونیی شلوغی بقیه فامیل باشن ک بگه منم هستم

💍♥️

دیگ چی میخاد مجبوری نگرفتن پدربزرگتم بخاطر خودشون گفته وقتی نفرینم میکنه همینجور واسش بگو بعدم نفرین ...

نفرینش ک برام مهم نیست

میگم بخدا هزینه سفرش از عروسیشه بیشتر شد

براش مهمونی خوبم گرفت

عقده یه تالار داره

جهزیرم پدر بزرگم گرفت الان تو یه خونه بزرگ مثل کاخ نشسته 

فقط حرف میزنه

💍♥️

جاری کوچیکه منم تا تالار رزو میکردن یه فامیل نزدیک فوت میشد ۲ سال عروسیش عقب افتاد آخر دیگه سر فوت آخر اهمیت ندادن عروسی گرفتن 😅 جالبه بعدش دیگه هیچ‌کس فوت نکرد 🤣

شوهرم میخاست مو بکاره هی می‌گفت بمونه بعد از عروسی اونقدر عروسی عقب افتاد آخر گفت ول کن رفت کچل کرد مو کاشت دقیقا دوهفته بعد کچل خان پاشد رفت عروسی 🤣🤣

نفرینش ک برام مهم نیستمیگم بخدا هزینه سفرش از عروسیشه بیشتر شدبراش مهمونی خوبم گرفتعقده یه تالار دار ...

اینجور ادما سیر بشو نیستن خودشیفته هستنو فک میکنن همه نوکرشونن  ولش کن فقط سردردن هرچی میخاد بگه محل ندین هرچقدر بیشتر بهشون توضیح بدی اونا بیشتر پرو میشن همون بی محلی بهتره👍