2777
2789
اینبارم عمل نکن ببین واقعا اون طرف میسوزه یا میمیره؟؟؟ توروخدا یبار امتحان کن بخدا الکیه خودت داری پ ...

خب چقد صبر کنم از طرفی ذهنم قبلا گفته بود امسال میسوزه 

از طرفی ذهنم داره میگه چند سال دیگ حالا ۱۰ سال ۲۰ سال معلوم نیست

خب چقد صبر کنم از طرفی ذهنم قبلا گفته بود امسال میسوزه از طرفی ذهنم داره میگه چند سال دیگ حالا ۱۰ سا ...

یه سوال بپرسم؟ ذهنت کیه؟ چجوریه؟ صداش چجوریه؟ آیا واقعا صداشو میشنوی که میگه یا فقط فکرشو میکنی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال بپرسم؟ ذهنت کیه؟ چجوریه؟ صداش چجوریه؟ آیا واقعا صداشو میشنوی که میگه یا فقط فکرشو میکنی؟

یکی یه جز من انگار یه آدم دیگ توی ذهنمه 

فکرشو میکنم یه فکره 

صدا نه خداروشکر نمیدونم تا حالا ب این فکر نکردم توجه نکردم

خب داروشکر عزیزم توروخدا درمانتو جدی تر دنبال کن تو فقط به فکر هات بها دادی همیچین هیچ اتفاقی  نمیفته هیچی قرار نیست بشه 

سلام عزیزم 

هر کسی ممکنه به این مواردی که گفتید فکر کنه همه ی ما نیمه ی تاریکی داریم که اگه جلوشو نگیریم و رهاش کنیم و یا حتی تقویتش کنیم به جانیهای پلیدی تبدیل میشیم ، فقط پناه بردن به خداوند و توجه نکردن به این افکار و تقویت خوبی و نیکی میتونه نجات بخش باشه 🌻

به خدا پناه ببر از شر شیطان

خدا تقریبا همه چیو سپرده به من 

مرگ آدمارو بخصوص خانوادمو من با اعداد نگاه کردن و نکردن مشخص میکنم .

از این میترسم کوتاهی کنم یکی یه چیزیش بشه بدبخت شم

2790
2778
2791
2779
2792