2777
2789
تحت نظرم مرسی عزیزم

خواهش گلم

برات دعامی کنم زودترخوب بشی ناراحت شدم برات صلواتم برات فرستادم به نیت خوب شدنت 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 😔🤲

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
الان مامانت مهمتره یا روان و حال خودت؟؟ مامانت مهمتره یا امنیت جانی بچت؟؟😐😐😐😐😐 واقعا که

بچه و شوهرم برام اصلا مهم نیستند 

ذهنم میگه فقط باید از برادر خواهرت و خانوادت مراقبت کنی 

نمیدونم چجوری بگم درک کنید 

ذهنم بهم میگه فلان کارو کن مثلا دوباره برگرد آستارا ویلا تا داداشت آتیش نگیره تا آبجیت چیزیش نشه و من شوهرمو مجبور میکنم باید برگردیم 😭میترسم چیزشون بشه خدایی نکرده 

وای مرگ و آتیش سوزی خیلی وحشتناکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب فکر کن بمیرن چی میخواد بشه؟

وااااا چ راحت میگی 

خدایی نکرده در مورد خانوادت میتونی ب این راحتی بگی 😭میتونی بگی آتیش بگیرن یا بمیرن 

نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

برو درمان شو حیف از اون بچت نکرده؟ فقط خواهر مادرت آدمن؟؟؟؟ شوهرت و اون طفل بیگناه آدم نیستن؟

شوهرم دیگ بریده از این وسواس های من عاشقمه مونده ب پام اما کم اهمیت شده !

بچم خدا با بیماری ای ک داشتم بهم داد 

هیچ کدومو نمیبینم فقط ذهنم داره میگه تو باید مواظب خانوادت باشی اگ حواست پرت شه یه چیزیشون بشه مقصری

بخدا قسم دست خودم نیست تواناییشو ندارم دیگه 

چند ساله تحت درمانم دارو درمانی و تراپیست

توروخدا راستشو بگید ینی شما میگید آتیش سوزی و مردن بقیه دست من نیست دست فکرای من نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نهههه نیست بخدا نیستت تو از ذهنت قوی تری فقط کافیه بخوای فقط کافیه یبار یا علی بگی و به حرف ذهنت گوش نکنی و برعکسش عمل کنی بخدا میفهمی هیچی نبوده همش خیال و الکی بوده 

نهههه نیست بخدا نیستت تو از ذهنت قوی تری فقط کافیه بخوای فقط کافیه یبار یا علی بگی و به حرف ذهنت گوش ...

چند بار برخلاف ذهنم عمل کردم هیچی ام نشده 

اینبار ذهنم میگه اگر برخلاف عمل کنی فلانی ب این شکل میمیره یا میسوزه!به ذهنم گفتم تا کی میگه تا عمر داری 😭ببین چقد بدبختم 

چجوری جوابشو بدم چجوری بهش فکر نکنم اگر این اتفاق بیوفته چجوری با خودم کنار بیام 

چند بار برخلاف ذهنم عمل کردم هیچی ام نشده اینبار ذهنم میگه اگر برخلاف عمل کنی فلانی ب این شکل میمیره ...

اینبارم عمل نکن ببین واقعا اون طرف میسوزه یا میمیره؟؟؟ توروخدا یبار امتحان کن بخدا الکیه خودت داری پر و بال میدی بهش 

2790
2778
2791
2779
2792