2777
2789

سلام مامانا و مامانای آینده! 😊  

خواستم یه داستان بامزه از بارداریم براتون تعریف کنم. من تو ماه شیشم بارداریمم و راستش یه‌کم حوصله‌م سر رفته بود. 🤰 همش استراحت و خواب و فیلم... دیگه حس می‌کردم دارم می‌پوسم!  

یه روز که داشتم تو اینترنت دنبال یه سرگرمی جدید می‌گشتم، یهو چشمم خورد به یه مقاله درباره یادگیری یه مهارت جدید. با خودم گفتم خب، چرا که نه؟! فکر کن بعداً به نی‌نی‌مون بگم مامانت وقتی تو شکمش بودی، یه چیز خفن یاد گرفت! 😄  

اول رفتم سراغ آشپزی... ولی راستش، حجم وسایل و شلوغ‌کاری که درست می‌کردم باعث شد زود بیخیالش بشم. 😅 بعدش بافتنی رو امتحان کردم. خیلی قشنگ بود، ولی خب... صبر و حوصله‌شو نداشتم.  

آخرش تصمیم گرفتم یه چیزی یاد بگیرم که بیشتر فکری باشه. شروع کردم به خوندن درباره ارز دیجیتال و ترید. راستش اولش هیچی نمی‌فهمیدم، ولی کم‌کم علاقه‌مند شدم. حالا وقتی نی‌نی تکون می‌خوره و منم پشت لپ‌تاپم دارم یه مقاله می‌خونم، حس می‌کنم دوتایی داریم یه چیز جدید یاد می‌گیریم. 😍  

مامانا، به نظرتون بارداری بهترین وقت نیست برای یاد گرفتن یه سرگرمی یا مهارت جدید؟ اگه شما هم تو این دوران یه کار خاص یا جالب انجام دادین، حتماً برام تعریف کنین. 😘  

مراقب خودتون و نی‌نی‌هاتون باشین! 👶🍼

چقدررر عالی 😍😍

خیلی خوب کاری کردی واقعا چ خوبه که این فرصت رو غنیمت بشماریم و مفید ازش استفاده کنیم 

این مهارت تردید و ارز دیجیتال هم یه چیز جهانی هست که میتونی با خیال راحت به دنیای اون ورود کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر باحال بود داستانت! مخصوصاً اونجاش که گفتی نی‌نی تکون می‌خوره و تو داری یاد می‌گیری—یه تیم دو نفره‌ی آینده‌دار! خیلی ایده خوبیه که تو بارداری یه مهارت جدید یاد بگیری، هم برای حال خوب خودمون، هم یه خاطره قشنگ برای بچه‌ مون