2777
2789
عنوان

niniyar

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 38 پست
با ایمیل با نام کاربری با شماره تلفن هر چی میزنم اشتباهه میگه

نی نی یار .من تا جمعه نمیام سایت.تورو خدا درستش کنید لطفا.من حتی سایت نیام این کاربری برام مهمه.انگار بچمه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

سلام.اطلاع دادم.رسیدگی میشه

@niniyar  سلام چند روز گذشته ولی هنوز من برای وارد شدن همون مشکلو دارم.ورود سریع هم‌صد بار باید امتحان کنم تا کد بده.کاش تیم فنی تون‌هیچ تغییری تو سایت نمیدادن هر دفعه بعدش کلی مشکل درست میکنن.الان من راحت با نام کاربری و رمز وارد میشدم معلوم نیست چیکار کردن.اون کاری که کاربرا میخوان انجام نمیدن یه سری تعییرات بی فایده انجام میدن بگن ما بیکار نیستیم الکی حقوق بگیریم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@ازسارابپرس  

تو پستتون منو صدا زدید ولی دقیقا متوجه نشدم.خوب کلا که کارد هست ب ا ثبت ایمیل.من دو تا ایمیلو چه جوری وارد کنم.اینتر که میزنی هم که تو مشخصات نمیره خط بعد.دو تا ایمیل ثبت کنم.نمیشه که.قرار بود تیم فنی خفنشون رسیدگی کنن.من گیج شدم

@ازسارابپرس تو پستتون منو صدا زدید ولی دقیقا متوجه نشدم.خوب کلا که کارد هست ب ا ثبت ایمیل.من دو تا ...

سلام

از قسمت ویرایش ببینین می تونین یک ایمیل دیگه ثبت کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلاماز قسمت ویرایش ببینین می تونین یک ایمیل دیگه ثبت کنین.

اینکاره بخش فنی هست سارا جان.خودشون خراب کردن باید درست کنن.من به ایمیل دیگه بزنم باز یه داستان دیگه دارن

@niniyar  

سلام.دو هفته گذشته ولی هنوز کاربری من درست نشده.لطفا درستش کنید.من همه اطلاعات کاربریم کامله.باعث مشکل من تیم فنی شماست.واقعا اعصابم خرد شده  به سختی وارد میشم.من مثل بقبه صد تا سیم کارت ندارم یا ایمیل .این کاربریمم مهمه.

@niniyar سلام.دو هفته گذشته ولی هنوز کاربری من درست نشده.لطفا درستش کنید.من همه اطلاعات کاربریم کام ...

سلام لطفا با تماس با ما صحبت کنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام لطفا با تماس با ما صحبت کنید

فکر کنم هفته پیش پیام دادم‌بهشون.تماس با ما هیچ وقت جواب نمیده.حیف که به کاربریمو اینجا عادت کردم.چون‌بشدت کاربرا براتون بی اهمیتن.این‌بی احترامیه که مشکل درست کنن ولی حلش نکنن

فکر کنم هفته پیش پیام دادم‌بهشون.تماس با ما هیچ وقت جواب نمیده.حیف که به کاربریمو اینجا عادت کردم.چو ...

عزیزم پاسخگو هستن صبور باشید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

دو هفته صبر کردم.انقد صبر کنم که همین ورود سریع هم بردارید دیگه به کل دستم‌بسته بشه.همین الان نیم ساعت کد سریع ارور میداد میگفت متنی موجود نیست چنین سشنی موجود نیست.

الان رفتم تماس با ما دیدم اعلام کردم گفتن بررسی میشه و پاسخ میدن.هیچ پاسخی هم ندادن.رسیدگی که ماشاالله.

با ایمیل امتحان کنید

نی نی یار میخپام خصوصی بهتون پیام بدم نمیشه میگه فقط میتونید به دوستان خود پیام بدین درخواست دوستیم میدم میگه شما با این کاربر دوست هستیم 

برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭

سلام پی وی را چک کنین

همین جا بفرستید الان تایم حذف و تعداد پیام ها خیلی زیاد