@niniyar سلام چند روز گذشته ولی هنوز من برای وارد شدن همون مشکلو دارم.ورود سریع همصد بار باید امتحان کنم تا کد بده.کاش تیم فنی تونهیچ تغییری تو سایت نمیدادن هر دفعه بعدش کلی مشکل درست میکنن.الان من راحت با نام کاربری و رمز وارد میشدم معلوم نیست چیکار کردن.اون کاری که کاربرا میخوان انجام نمیدن یه سری تعییرات بی فایده انجام میدن بگن ما بیکار نیستیم الکی حقوق بگیریم.
او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟
تو پستتون منو صدا زدید ولی دقیقا متوجه نشدم.خوب کلا که کارد هست ب ا ثبت ایمیل.من دو تا ایمیلو چه جوری وارد کنم.اینتر که میزنی هم که تو مشخصات نمیره خط بعد.دو تا ایمیل ثبت کنم.نمیشه که.قرار بود تیم فنی خفنشون رسیدگی کنن.من گیج شدم
@ازسارابپرس تو پستتون منو صدا زدید ولی دقیقا متوجه نشدم.خوب کلا که کارد هست ب ا ثبت ایمیل.من دو تا ...
سلام
از قسمت ویرایش ببینین می تونین یک ایمیل دیگه ثبت کنین.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلام.دو هفته گذشته ولی هنوز کاربری من درست نشده.لطفا درستش کنید.من همه اطلاعات کاربریم کامله.باعث مشکل من تیم فنی شماست.واقعا اعصابم خرد شده به سختی وارد میشم.من مثل بقبه صد تا سیم کارت ندارم یا ایمیل .این کاربریمم مهمه.
@niniyar سلام.دو هفته گذشته ولی هنوز کاربری من درست نشده.لطفا درستش کنید.من همه اطلاعات کاربریم کام ...
سلام لطفا با تماس با ما صحبت کنید
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
فکر کنم هفته پیش پیام دادمبهشون.تماس با ما هیچ وقت جواب نمیده.حیف که به کاربریمو اینجا عادت کردم.چونبشدت کاربرا براتون بی اهمیتن.اینبی احترامیه که مشکل درست کنن ولی حلش نکنن
فکر کنم هفته پیش پیام دادمبهشون.تماس با ما هیچ وقت جواب نمیده.حیف که به کاربریمو اینجا عادت کردم.چو ...
عزیزم پاسخگو هستن صبور باشید
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
دو هفته صبر کردم.انقد صبر کنم که همین ورود سریع هم بردارید دیگه به کل دستمبسته بشه.همین الان نیم ساعت کد سریع ارور میداد میگفت متنی موجود نیست چنین سشنی موجود نیست.
همین جا بفرستید الان تایم حذف و تعداد پیام ها خیلی زیاد