2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک حسودی به دختر عمه😁😂

337 بازدید | 54 پست

حالا من کاری به عقل اسی ندارم ولی خدا وکیلی الان رفتم پستا رو خوندم فاز اونایی که گفتن اسی وضعش از دختر عمه هه بهتره و دختر عمه هه باید بهش حسودی کنن رو واقعاا نمی فهمم...

خدایا یعنی ما انقدر تو این کشور سطحی نگرِ شوهر دوست داریم که خیال می کنن با شوهر کردن سکوی پرتاب رو به بالا رو به دست اوردن؟😂

خواهرای من... یاد بگیرید تو زندگی همیشه به دستاورد های خودتون تکیه کنید.. هیچی برای ادم نیی مونه جز تلاشی که خودش برای خودش کرده..

حالا من برم چشامو با اسید بشورم و بعد بگردم.. موافقای اسی خیلی سمی تر از خود اسی بودن..

خدایا تقاضای شفای عاجل برای تمامی خودشیفتگان و مفتخران به دستاورد های شوهران...

امین...

صلوات بفرستید 

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج خوب هم دستاورد به حساب میاد به نظر من

یار خوب تمام ماجراست.‌..

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

ول کن چقد بیکاری برا اینجاه تاپیک میزنی

اره والا..

امضات قشنگ بود

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

شوهر خوب هم تو این زمونه دستاورده

ولی در مقابل چیزی که خودت به دست آورده باشی یک قرون هم نمی ارزه

دو روز دیگه طلاق بگیره برمیگرده سر نقطه صفر

دارایی و پرستیژ شوهر برای خودشه نه زنش

ازدواج خوب هم دستاورد به حساب میاد به نظر من

فردا اگر مرد رفت خیات کرد چی؟

اون موقع هم مطمعنی دستاورد محسوب میشه

واقعا موافقماصلا کاری به شغل و درآمد و این مبحث ها ندارمبه نظرم مرد خوب کنارت باشه و همراهت باشه همه ...

دقیقا

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

یکی تازه میگفت ابرو هاتو برندار وقتی شوهر کردی یهو برگاش بریزه تو میگی مردم شوهر دوست؟بگو پرستش کنند ...

بگو که شوخی می کنی...😐