2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک حسودی به دختر عمه😁😂

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 54 پست
شهرای بزرگ جهان سومن شهرای کوچیک جهان چهارم😂 تو ایران گیر افتادیم

من اگه شانس داشتم کلا تو این کشور به دنیا نمی اومدم...

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

از اینکه ازدواجو دستاورد میدونن متنفرم!

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی داشت به پول شوهرش در برابر پول خود ساخته دختر عمه ش می بالید و این چیزی رو از خود شیفتگی این خان ...

خب عزیزم از کجا معلوم دختر عمه با پول و پارتی وکیل نشده باشه؟

به قول یکی از کاربرا یکی با پول بابا

یکی هم با پول شوهر

فرقی ندارن که

البته استارتر اون تاپیک کلا یه حالیه

خیلی سنش کمه آدم نا پختهای هست

من اگه شانس داشتم کلا تو این کشور به دنیا نمی اومدم...

دو ساعت اونورتر بودم یا اهل ترکیه بودم یا آذربایجان هعی خدا ایران چی بود مارو اینجا انداختی

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

شهرای بزرگ جهان سومن شهرای کوچیک جهان چهارم😂 تو ایران گیر افتادیم

راستش گاهی بابت وضعیت کشورم هم تاسف میخورم هم بقیه کشورا رو میبینم احساس حقارت 

که ازچی تبدیل شدیم به چی

بقیه کشورا تازه دارن خودشونو درست میکنن ما درست بودیم خوشی زد زیردلمون

پس امثال شما با این تفکرات نباید هیچوقت ازدواج کننچون از زندگی لذت نمیبرن و فقط به چیزهای منفی فکر م ...

دقیقا ادم با شوهر خوب خیلی بیشتر میتونه پیشرفت کنه

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

دو ساعت اونورتر بودم یا اهل ترکیه بودم یا آذربایجان هعی خدا ایران چی بود مارو اینجا انداختی

شانس تویه میوفتادی افغانستان باید میومدی غیرقانونی ایران🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اووو افغانستان خیلی دوره ازم منکه تبریزم

ها من مشهدیم برای همین😅😂

خوب اون دخترم می‌تونه وقتی۳۵ ساله بشه دستش تو جیب خودش باشهچرا انتظار داری ی دختر ۲۰ ساله و ۳۵ ساله ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

خانم شما واقعا متوجه نیستید؟؟

مگه من می گم موفق نشه؟؟

این خانم حق نداره ب خاطر دستاورد های نداشته ش دستاورد های دختر عمه شو زیر سوال ببره..

در ضمن شروع کننده تاپیک هم خود اون خانم بود که داشت دختر عمه مستقلشو با خودش قیاس می کرد و خیلی خودشیفتانه منتظر بود همه تایید کنن اون بخاطر شوهر از دختر عمه سرتره

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

عهههه

قیز تورکسن

اره مشهد خطریه😂😮‍💨 حالا آذربایجان و ترکیم چیز خاصی نیستن ولی باز صد میارزن به ایران

مشهد همین الان کابله:/😂

ترکیه خیلی عقاید مضخرفی دارنا

خرافاتی در حد مرگ

تعصبی در حد چی