2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8550 بازدید | 300 پست
ولی عکسشونو پاک کن حتی ممکنه واسه خودت دردسر بشه ازت شکایت کنن که پخششون کردی تو نت

باشه

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من این زندگی دیگه به درد نمیخوره...پدر یه همچین مردی رو باید دراورد مهریتو تا قرون آخر بگیر و ...

خدا کنه بتونم

دختر مردم غلط کرده شوهر مردم رو بوسیده

ما که در جریان رابطه اونا نیستیم از کجا معلوم که آقاهه بهش نگفته باشه مجردم و اینا 

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 
واقعا خدا لعنت کنه اونی رو که تلگرامو اینستاگرامو هزار تا کوفت دیگه رو آورد اینجا...کسی که جنبشو ندا ...

عزیزم مرد تا مرد داریم مردی که تو ذاتش این باشه که بتونه یک زن دیگه رو جایگزین همسرش کنه تنوع طلبه و براش عادی میشه بار اول اینکار کرد دیگه همش میره دنبالش باید جدی استارتر پیگیر باشه اصلا ربطی به تل و اینستا ندار😣😣😣😣

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
پاک کن عکس رو گناه داره دختر مردم عکسش پخش شه 

بنظر من دختر هرزه ای که به زندگی مرد زن و بچه دار رحم نمیکنه اصلا گناه نداره....حقشه از این بدترها

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖
بایه بزرگترصحبت کن به خانوادش بگودرستش کنن مشکلتونو،متاسفم انشالاهمه چی درست شه🙏💓

خانواده اش رو هم دارن والا همشون دست به یکی کردن عکسو دادم بهشون میگن گند در نیار