2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8551 بازدید | 300 پست
بنظر من دختر هرزه ای که به زندگی مرد زن و بچه دار رحم نمیکنه اصلا گناه نداره....حقشه از این بدترها

ندونسته نباید قضاوت کرد 

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من دختر هرزه ای که به زندگی مرد زن و بچه دار رحم نمیکنه اصلا گناه نداره....حقشه از این بدترها

حالا دختره مجرد بوده آون مرد از همه هرزه تره که با داشتن زن و بچه دنبال ناموس مردمه😐

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
خانواده اش رو هم دارن والا همشون دست به یکی کردن عکسو دادم بهشون میگن گند در نیار

الهی بمیرم عزیزم😢😢😢😢خیلی حس بدیه....خانواده خودت پشتتن؟؟

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖
وای عزیزم  مطمئن باش خدا کمکت میکنه  عکسو پاک کن بیشتر از یه دقیقه بشه پاک نمیشع دیگه

چجوری پاک کنمش

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

میدونم وضع روحیت مناسب نیس درکت میکنم ولی ته دلت یه آرامش داشته باش که اگه تکیه گاهت اینجوری سرخود شده عوضش خدا همیشه باهاته شاید یه حکمتی توش بوده که تورو اینجوری از روابط شوهرت آگاه کرده که نجاتت بده...هیچوقت خدارو فراموش نکن تنها اونه که میتونه کمکت کنه و انتقامتو بگیره...خدا حرفای یه آدم دل شکسته رو گوش میده از من به تو نصیحت یه آهی که تو از ته دلت بکشی کل زندگیشو نابود میکنه...بمیرم برات الهی...

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...
ندونسته نباید قضاوت کرد 

خود استارتر داره میگه دختره میدونه.....نمیتونم طرفداری آدمای اینجوری رو کنم اصلا😬😡

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖

ای وای ...بس که تاپیک خیانت خوندم دیشب خواب دیدم شوهرم رفته واسه یه دختره کفش پاشنه ده سانتی قرمزخریده تازه اومده ازم میپرسه به نظرت خوشش میاد ؟ حالِ الان تو ، حالیه که تو خواب داشتم با بندبند وجودم درکت میکنم امیدوارم آرامش به قلبت برگرده

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم
حالا دختره مجرد بوده آون مرد از همه هرزه تره که با داشتن زن و بچه دنبال ناموس مردمه😐

آره خب هردوشون به ی اندازه مقصرن  ......اما اگه دختره وقتی میفهمید مرده زن داره میزد تو دهنش کار به اینجاها نمیکشید

خود استارتر داره میگه دختره میدونه.....نمیتونم طرفداری آدمای اینجوری رو کنم اصلا😬😡

بیا تو خصوصی یچیزایی رو واست توضیح بدم 😄

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 
آره خب هردوشون به ی اندازه مقصرن  ......اما اگه دختره وقتی میفهمید مرده زن داره میزد تو دهنش کا ...

بله ولی دختره ام بدش نمیاد همه جور ه ساپورت به والا 😣😣

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕

وای چقدر دیدن این عکس برای یک زن سخته

ما زن ها گاهی برای هم از دشمن هم دشمن تریم

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
عزیزم مرد تا مرد داریم مردی که تو ذاتش این باشه که بتونه یک زن دیگه رو جایگزین همسرش کنه تنوع طلبه و ...

داره به خدا ربط داره....مردا زود تحریک میشن ربطی به ذات نداره

لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستید...