2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8551 بازدید | 300 پست
ای وای ...بس که تاپیک خیانت خوندم دیشب خواب دیدم شوهرم رفته واسه یه دختره کفش پاشنه ده سانتی قرمزخری ...

من دیشب خواب دیدم خودمو دوستم داریم به شوهرامون خیانت میکنیم. داشتیم میرفتیم سرقرار با دوتا پسر خوش تیپ. وای داشتم از عذاب وجدان میمردم خیلی حس بدی بود وسطای راه بودیم شوهرم زنگ زد گفت عزیزم داری میری خونه دوستت ناهارتو خوردی؟گشنه نریا وااای دلم میخواست زار بزنم و برگردم ولی نمیدونم چرا برنگشتم خخخ

خودمونیم درسته مردا هم مقصرن ولی مقصر اصلی دختران که اینقدر تن فروشن و یه ارزن عقل تو کلَّشون نیست ...دختره ی بیشعورِ بی حیا

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه نقطه گوشه سمت چپ پستی که گذاشتی رو بزن حذف پستُ بزن پاک میشه

میزنم فقط گزینه لینک داره حذف نداره من نمیدونستم

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
من دیشب خواب دیدم خودمو دوستم داریم به شوهرامون خیانت میکنیم. داشتیم میرفتیم سرقرار با دوتا پسر خوش ...

خائن😐😐😐😐

💕💖دوست گلم میشه واسه حاجت من دعا کنی 🙏🙏شدیدا محتاج دعا هاتونم یه صلوات مهمونم کن 💕💕
چی کشیدی لحظه اول که این عکسو دیدی😢😢😢😢

انگار قلبم وایستاد این بهترین اشه پیامش بدتر بود

میزنم فقط گزینه لینک داره حذف نداره من نمیدونستم

به نی نی یار بگو حذف کنه پستتو.خداصبرت بده بااین شوهر 

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
من دیشب خواب دیدم خودمو دوستم داریم به شوهرامون خیانت میکنیم. داشتیم میرفتیم سرقرار با دوتا پسر خوش ...

وای منم خواب دیدم دیروز چرا هممون خواب خیانت دیدیم😓

منم خواب دیدم با یکی رابطه دارم تو خواب میدونستم از شوهرم جدا شدم ولی بازم عذاب وجدان گرفته بودم انقد گریه کردم تو خواب

😢😢😢😢😢من بدبخت یه بچه یک ساله دارم به نظر شما این یه عکسی که طرف سرویس دربستی گرفته همینطوری یه ...

متاسفم برای همچین زنای که براحتی زندگی دیگران  خراب میکنن .... ای کاش حداقل به بچه یکساله این خانم رحم میکرد

فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 
وای قلبم درد گرفت چقدر سخته که بهت خیانت بشه😢😢 از خدا میخوام خودش کمکت کنه

دعا کنین برام